Nedeljni horoskop od 5. do 12. novembra: Vagi se život menja iz korena, Device- pazite kome poklanjate srce

Nedeljni horoskop od 5. do 12. novembra: Vagi se život menja iz korena, Device- pazite kome poklanjate srce

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Mars iz vašeg polja karijere, posebno nakon Venerinog odlaska ukazuje na razne impulse i nagle obrte kojima hteli to ili ne, morate podleći zbog faktora pritiska okoline. Svoj otpor stvarima koje vas čine nesigurnim umotajte u fleksibilan i prijateljski tip komunikacije kako se ne bi konfrontirali sa okolinom.

 

 

Ljubav -Najmanje što je potrebno u narednom period jesu napetosti po pitanju emotivnog odnosa i nepredviđena dešavanja na emotivnom planu.

 

Iako je emocije teško obuzdati osnov svega je da ne podižete stepen dešavanja na veći već da za sada održavate postojeću rutinu.

 

 

Zdravlje – Pošto ste skloni raznim vidovima preterivanja, poželjno je biti umereniji, posebno ako na svoju ruku konzumrate lekove.

 

 

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Prelazak Venere u vaše deseto polje, uz izlazak Merkura i do skoro “spaljenog” Jupitera znak je većih promena. No, ne brzajte jer to ne podrazumeva da mnoge stvari sada radite na brzinu, već naprotiv, budite pažljivi i sistematični. Proširite sektor interesovanja i obnovite komunikacju sa ljudima koje niste duže vreme videli.

 

 

Ljubav – Način na koji funkcionišu vaše veze jeste takav da uglavnom prepuštate drugima da vas vode i da utiču na vas. Trenutna poslovna napetost ne bi trebalo da utiče na ljubavne odnose jer će se problem samo uvećavati, a ne umanjiti.

 

Uzdržite se od naglih reakcija.

 

 

Zdravlje – Hipohondrični ste, mada ništa ne preduzimate kako biste sprečili neugodnosti.

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao -Vladar vašeg prvog polja Jupiter nepovoljno je postavljen prema Suncu. To praktično znači da u svim događanjima ili ne uspevate da vidite pravi ishod ili se morate povinovati nekom autoritetu. Nije vreme da namećete svoje stavove. Izbegavajte otvorenu konfrotaciju sa kolegama.

 

 

Ljubav – Merkur, vladar vašeg sedmog polja, koje opisuje vašeg partnera ušao je u znak Strelca što je za njega loš položaj.

 

To ukazuje na nesklad i nerazumevanje u odnosu sa partnerom, pa zato dobro razmislite pre nego što počnete da pravite velike planove, kako ne biste ostali kratkih rukava.

 

 

Zdravlje – Pazite se povreda donjih ekstremiteta.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4