DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. novembar: Ovnu stižu iznenađenja, Rak mora priznati šta mu je na srcu, Vage se vraćaju u igru zavođenja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. novembar: Ovnu stižu iznenađenja, Rak mora priznati šta mu je na srcu, Vage se vraćaju u igru zavođenja…

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Zvezde su vam za danas pripremile mali šok, ali ne brinite biće sasvim pozitivan ishod. Skloni ste odugovlačenju, a to vam stvara više problema nego što vam zaista treba.

 

Nešto vas je izbacilo iz koloseka u vašem ljubavnom životu i imate utisak da stojite u mestu. Nakon današnjeg dana, definitivno ćete želeti da požurite malo stvari i vratite se u igru.

 

 

ŠKORPIJA

Nemojte brinuti, ako vam nedostaje mašte šta da obučete večeras za zabavu. Današnja planetarna energija uticaće da prlično dobro izgledate u nečemu originalnom i jedinstvenom.

 

Ukoliko tražite ljubav, onda nemojte nositi ništa što odudara od normalnog – budite jedinstveni u jednostavnoj odeći. Život vam više neće biti isti.

 

 

STRELAC

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste preispitati svoje najdublje i najuzbudljivije fantazije. Ukoliko imate nekog sa kime možete da ih podelite onda iskoristite ovu priliku, izađite i zabavite se.

 

Ukoliko tražite ljubav, onda se potrudite da ne idete na svoja uobičajena mesta – istražite nova i potpuno drugačija. Biće vam drago da ste uradili tako nešto!

 

 nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4