DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. novembar: Ovnu stižu iznenađenja, Rak mora priznati šta mu je na srcu, Vage se vraćaju u igru zavođenja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. novembar: Ovnu stižu iznenađenja, Rak mora priznati šta mu je na srcu, Vage se vraćaju u igru zavođenja…

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Ne brinite ako danas nešto krene naopako jer će to samo biti privid. Zvezde će danas malo da se poigraju sa vašim ljubavnim životom i pobrkaju neke aspekte života, ali samo zato da bi drugu stranu mogle da dovedu u red.

 

Dakle, ukoliko ste spremni za sastanak a mislite da je nešto bolje iza ugla, iskoristite današnji uticaj planeta i fokusirajte se na ono što je pred vama. Trava je uvek zelenija kod komšija!

 

 

VODOLIJA

Današnja planetarna energija pomoći će vam da postignete sve što želite kada je ljubav u pitanju. Posedujete sjajnu harizmu koja okreće glave za vama na ulici – posebno će se jedna određena osoba zagledati!

 

Ukoliko izlazite večeras budite originalni i kreativni sa odećom – onom koja slavi vašu individualnost.

 

 

RIBE

Nemojte brinuti ako stvari ne budu tekle kao što ste zamislili, jer su vam zvezde pripremile veoma interesantnu atmosferu danas. Ukoliko tražite nekog posebnog, onda je sigurno da ga nećete pronaći na svojim uobičajenim mestima za izlazak.

 

Moraćete se malo potruditi i promeniti mesta, sasvim drugačija od onih na koja obično idete. Nećete biti razočarani!

 

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3 4