NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 19.11.: Ribama dolazi neko iz daleka, Raku stiže novčani dobitak, slobodnim Devicama stiže vreme ljubavi

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 19.11.: Ribama dolazi neko iz daleka, Raku stiže novčani dobitak, slobodnim Devicama stiže vreme ljubavi

13. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Lav

Hrana

Lakša hrana, manji, a češći obroci – to je ono što će vam u ovoj nedelji najviše odgovarati I činiti da se osećate dobro I rasterećenog želuca. Najviše vam se preporučuju sve vrste ribe, bile one rečne ili morske.

 

Ljubav

Kao da se još uvek nisu stekli svi uslovi ili otvorile mogućnosti da slobodni Lavovi zaista “zagrizu” u neku ljubavnu priču. Još uvek pomalo lutate, tražite sebe ili pak tražite zadovoljstva, avanturu, nešto što će vas animirati samo na trenutak, ali vam neće dati opciju za nešto više. Ako ste zabrinuti zbog toga što vam se niko istinski ne dopada da biste poželeli da ostanete sa tom osobom, nemojte – nemate razloga. Prosto, verovatno se još uvek nije pojavila ona prava ili onaj pravi za vas. I to će doći.

 

Zauzeti Lavovi su I dalje u periodu koji je promenljiv I koji vam ne donosi stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. Jednog dana sve puca od ljubavi, već sledećeg – samo gledate priliku kako ćete podbosti jedno drugo…. 

 

Posao

U užurbanosti koja nekako vlada u ovom periodu se vi promenljivo snalazite – u jednom momentu funkcionišete savršeno, da bi se već u sledećem zablokirali ili isterivali neku svoju pravdu sa sagovornicima, inatili se. Neki ljudi imaju prave savete za vas I vredelo bi da ih saslušate I poslušate. Koliko god da ste jaki (ili ubeđeni u svoju snagu), potrebni su vam oni koji će vas usmeriti I podržati. Privatnicima je ova sedmica jako dobra, jer im može otvoriti vrata jedne nove, jake saradnje.

 

Novac

Početak sedmice vam donosi mogućnost gubitka novca, pa budite oprezniji u tim danima. Ostatak nedelje je povoljan I stabilan.

 

Zdravlje

Kod starijih Lavova mogu se javiti problemi sa pritiskom, čak I kardio vaskularnim sistemom. Mlađi – manji problemi sa varenjem I stomakom.

 

 

Devica

Hrana

U ovim vas danima očekuje vrlo promenljiv energetski nivo, pa I apetit. Imaćete tendenciju da preskačete obroke u prvom delu nedelje I možete napraviti sami sebi problem sa varenjem. Pokušajte da se držite ritma od minimum tri obroka tokom dana.

 

Ljubav

Konjukcija Venere, planete ljubavi, sa Jupiterom koji vlada vašim partnerstvima, doneće slobodnim Devicama jaku mogućnost ulaska u jednu lepu I važnu emotivnu priču. Osoba koja vam može zarobiti srce nalazi se tu negde, u vašoj okolini, ili pak dolazi sa puta u vašu blizinu. Ko god da je, u krajnjem slučaju – vi uživate u kontaktu sa ovom osobom I spremaju vam se neki zaista divni, ljubavni momenti.

 

Što se tiče onih u emotivnim vezama I brakovima, I dalje vam stoji “crveno svetlo” kada su tajna flertovanja u pitanju. Jeste slatko, ali vam može napraviti problem sa partnerom. Bolje se vi okrenite dragom vam biću I tu se potrudite da date svoj maksimum da biste bili oboje zadovoljni…. 

 

Posao

Shvatite jednu stvar – ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo doneti ili greške ili polovično odrađene poslove koji vam neće dati rezultate kakvima ste se nadali. Suviše se rasplinjavate I u poslovima I u dogovorima I sagovornici povremeno uopšte ne znaju šta u stvari želite I da li su vas razumeli na pravi način. Na sve ovo – I misli su vam negde daleko, pa je itekako otvoren prostor da pravite greške I propuste. Probajte da se skoncentrišete na jedan cilj I jednu obavezu.

 

Novac

Promenljivo u finansijskom delu. Stoji da možete tokom ovog perioda imati više, čak I neočekivanih priliva, ali su I vaši troškovi I obaveze takođe povećani….

 

Zdravlje

Generalno – problem sa ishranom I sa stomačnim delom, varenjem. Takođe – starijim Devicama mogućnosti za variranje pritiska, problem sa venama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6