NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 19.11.: Ribama dolazi neko iz daleka, Raku stiže novčani dobitak, slobodnim Devicama stiže vreme ljubavi

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 19.11.: Ribama dolazi neko iz daleka, Raku stiže novčani dobitak, slobodnim Devicama stiže vreme ljubavi

13. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Strelac

Hrana

Neophodno vam je neuporedivo više svežeg povrća u ishrani. Takođe, ritam obroka kod vas je u potpunosti poremećen, jedni preskaču obroke, drugi pak jedu svaki čas – niti prvo niti drugo nije dobro I može vam doneti samo probleme…

 

Ljubav

Toliko ste u ovom periodu harizmatični, veseli, toliko je prijatno boraviti u vašoj blizini I družiti se sa vama, pa nemojte biti iznenađeni što ste non stop okruženi pripadnicima suprotnog pola koji žedno iščekuju svaku vašu reč. Osećate se odlično u sopstvenoj koži I sviđa vam se što ostavljate takav utisak na one koji su oko vas. Još samo da se zaljubite kako valja I biće sve ok. Da je tako nešto u ovoj nedelji moguće, jeste – ali vi ćete odlučiti o tome da li ćete nekome u potpunosti otvoriti vrata svog srca…

 

Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama I brakovima, za vas I dalje stoji upozorenje za mogućnosti tajnih odnosa. Ako to ne želite, pokušajte da više komunicirate sa partnerom, povežite se, pričajte…. 

Posao

Na samom početku nedelje može vas zbuniti neka nedefinisana situacija, neka promena u dogovorima ili ćete pak poslovnog partnera pogrešno razumeti. U svakom slučaju, ne delujte ishitreno, ovo će se rešiti u roku od 24 sata I znaćete na čemu ste tačno. Generalno gledano – pred Strelčevima će u ovoj nedelji početi da se otvaraju ponude I poslovne šanse. Ne jurcajte I ne hvatajte se odmah kao za slamku spasa – dajte sebi vremena da razmislite I odluku donesete hladne glave. Neki novi počeci su pred vama.

 

Novac

Vodite računa da u prvom delu nedelje ne izgubite neke pare ili da ne budete pokradeni. Ostatak perioda je korektan po pitanju priliva.

 

Zdravlje

Neumerenost, neumerenost, neumerenost – sada će vam samo ona praviti probleme. Stariji – obratite pažnju na pritisak, krvne sudove, jetru, žuč.

 

 

Jarac

Hrana

I vi možete imati manjih problema sa varenjem, pa će vam najviše prijati lagani, jednostavni obroci koje ćete uzimati redovno. Zbog imuniteta, potrudite se da povremeno pripremite sebi vitaminsku bombu – od limuna, pomorandži, kivija.

 

Ljubav

Slobodni Jarčevi preko prijatelja ili društvenih mreža, dešavanja – mogu tokom ove nedelje upoznati jednu vrlo interesantnu osobu koja će ih odmah očarati svojom harizmom. Možda u početku nećete nalaziti prave reči I komunikacija će funkcionisati periodično, ali kako dani budu prolazili, bićete sve više opušteni I “svoji”. Ova osoba bi mogla postati neko vrlo značajan za vas, pa ne odustajte posle prvih, ne baš toliko uspešnih pokušaja da je animirate.

 

Što se tiče onih u emotivnim I bračnim vezama, nemojte da svoje, povremeno loše raspoloženje, prenosite u odnos sa voljenom osobom. Stoji da ste zbog nekih ličnih problema zabrinuti, ali se trudite da to ne utiče na komunikaciju I bliskost sa partnerom. 

 

Posao

Najjače vam je tokom ovog perioda prikazano polje budućnosti, to jest onih koji vas podržavaju, protežiraju I “guraju” u pravom smeru. Prema tome, poslušajte po koji savet ili predlog osoba koje vam žele dobro, jer je sigurno da je pravi za vas. Neki od vas mogu dobiti I posao preko prijatelja, ili će vas pak on upoznati sa osobom koja bi mogla da vam puno pomogne u poslovnom segmentu.

Svakako, neke značajne kontakte ćete ostvariti, što će naročito biti evidentno u drugom delu ove sedmice. Ako “padne” neka ozbiljna poslovna ponuda – o njoj svakako vredi razmisliti.

 

Novac

Ako u nekom trenutku “zagusti” kada su obaveze u pitanju, možete se slobodno osloniti na pozajmicu ili pomoć od strane prijatelja. Generalno gledano – u finansijskom segmentu – korektno.

 

Zdravlje

Ako imate neke nedefinisane, povremene tegobe – nemojte se sami lečiti, već uradite kontrolu kod lekara. Moguće je da zaista nije ništa strašno…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6