NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 19.11.: Ribama dolazi neko iz daleka, Raku stiže novčani dobitak, slobodnim Devicama stiže vreme ljubavi

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 19.11.: Ribama dolazi neko iz daleka, Raku stiže novčani dobitak, slobodnim Devicama stiže vreme ljubavi

13. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Hrana

Konjukcija vaše vladarke sa Jupiterom u polju hrane “radi” sve u šesnaest, donoseći Vagama pojačan apetit I želju za slatkišima, jakom I kaloričnom hranom. Probajte da izbegnete sve što je slatko I da se okrenete više voću, povrću, mesu.

 

Ljubav

Ukoliko ste slobodni – neko će vas “dotaći” do same srži vašeg bića. Možda ovo nije osoba kakve vas inače privlače, ali se ne može osporiti da je izuzetno zanimljiva I da će vas držati kao malo vode na dlanu. Osetićete jaku privlačnost I trebali bi da se pustite I prepustite dešavanjima, jer vam mogu doneti iskustva koja ne mogu da se mere sa dosadašnjima. Ljubav vam se smeši – vaše je samo da joj date šansu.

 

Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, u ovoj nedelji budite obazrivi u kom smeru vodite dešavanja sa partnerom, jer će mnogo toga zavisiti samo od vas. Možete napraviti neke vrlo pozitivne preokrete, ali možete otići i u drugu krajnost, pogotovo ako vas savlada ljubomora. 

Posao

Jaka inicijativa, potreba da izbijete u prvi plan, da vaše ideje budu saslušane I da budete primećeni. Neki od vas će čak biti pomalo agresivni u svojim nastupima, što im daje Mars u polju ličnosti, pa se potrudite da jednim delom ovo ublažite I harmonizujete, jer ćete lakše stići do svojih ciljeva. Konjukcija Venere I Jupitera dešava se u vašem polju posla I finansija, pa je sigurno da će veliki broj vas u ovom periodu uspeti da ostvari značajne poslovne rezultate ili da pokrene jako bitne saradnje I projekte.

 

Novac

Vaše finansije će tokom ovog perioda, ako ne procvetati, a ono sigurno krenuti ka oporavku. One dugove koje ste “zaboravili” da platite – sada regulišite.

 

Zdravlje

Imunitet vam je prilično načet, iako se to ne bi reklo na prvi pogled. Ne dozvolite da male prehlade prerastu u nešto više, tretirajte ih sa pažnjom odmah.

 

 

Škorpija

Hrana

Ako ste imali nameru da se ugojite – ovo je odličan period za vas. E, problem je ukoliko baš I nemate žalju da nabacite na sebe pet kilograma – u ovom slučaju moraćete striktno da vodite računa šta jedete, jer će se ama baš sve odmah “lepiti” za vas….

 

Ljubav

Venera, vladarka partnerskih odnosa I Jupiter, vladar polja ljubavi, ove nedelje prave spojku I sastanak baš u vašem polju ličnosti. Takođe, pred kraj nedelje tu imate I mlad Mesec. Šta da vam kažem – ljubav vas hoće, a sigurna sam da hoćete I vi nju. Već izvesno vreme su neka dešavanja jako aktuelna, a sada se samo ubrzavaju, vodeći slobodne Škorpije ka jakoj emotivnoj priči koja će biti izuzetno strasna I koja će im promeniti život. Pa, uživajte, vreme vam je.

 

Što se onih u emotivnim vezama tiče, sada bi moglo da vam padne na pamet da je baš savršen trenutak da se verite, udajete, ženite, ili da pak počnete da živite zajedno sa voljenomo osobom. Zašto da ne? Lepi su dani da se naprave neke pozitivne promene. 

 

Posao

Imaćete osećaj kao da vam je ova sedmica proletela, koliko će biti dešavanja I situacija na dnevnoj bazi. Da se razumemo, jedan manji deo njih će biti problematičan I oduzimaće vam vreme I energiju, ali će veliki deo biti izuzetno povoljan I prosperitetan po vas. U ovom periodu je dovoljno da malo razmislite da biste povukli prave poteze koji će vam doneti rezultate kojima se nadate. Neki od vas idu ka unapređenju, drugi ka dobijanju radnog mesta ili pak promeni posla. Sve u svemu – biće dobro!

 

Novac

Lakše okolnosti po pitanju finansija. Ne možete da se požalite, jer ste ipak jedan deo zaostalih obaveza uspeli da regulišete…

 

Zdravlje

Aspekti na nebu su takvi, da je potrebno da se potrudite I budete umereni u svemu, ne samo u hrani. Vodite računa o odmoru i kvalitetnom snu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6