DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. novembar: Ribe kreću u avanturu, prelepi događaji za Ovna, Blizanci- ljubav je ispred vas…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. novembar: Ribe kreću u avanturu, prelepi događaji za Ovna, Blizanci- ljubav je ispred vas…

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Trenutni planetarni aspekti bacaju posebno svetlo na vaš ljubavni život, čineći ga daleko uzbudljivijim. Velika je verovatnoća da ćete upoznati savršenog ljubavnog kandidata ako se malo uključite u one sfere života, koje vam pomažu da napredujete.

 

Možda da upišete neki kurs kako biste proširili svoje znanje. Šta god da odlučite neka ima veze sa učenjem i vrlo brzo ćete uvideti kako napreduje i vaš ljubavni život.

 

 

BIK

Pod uticajem današnjeg planetarnog poravnanja mogli biste izvesnu osobu videti u sasvim drugačijem svetlu. To će, najverovatnije, biti jedno veoma pozitivno iskustvo. Moguće je da ćete uvideti kako niste do sada videli koliko je ta osoba divna, nego ste je svrstali među „ostale“.

 

Vaše iskustvo sa njom danas omogućiće vam da uvidite koliko ste srećna osoba što vam se pružila priliku da je bolje upoznate.

 

 

BLIZANCI

Danas je moguće da tokom jednog sasvim običnog razgovora vidite svog prijatelja u novom svetlu. Vrlo je moguće da ćete biti u prilici da dublje upoznate jedno drugo.

 

Bilo da se znate dugo vremena ili ne, današnji razgovor će vam pomoći da otkrijete ljubavni potencijal između vas dvoje. Izgleda da vam je bilo suđeno da se baš danas sretnete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4