ŠKORPIJA – mesečni horoskop za DECEMBAR: Krajem meseca doživjet ćete najlepše ljubavne trenutke

ŠKORPIJA – mesečni horoskop za DECEMBAR: Krajem meseca doživjet ćete najlepše ljubavne trenutke

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi i braka ulazi 1. decembra u znak Strelca. Bićete dobro raspoloženi, veseli, u pokretu i na taj način ćete činiti i voljenu osobu radosnijom. Organizovaćete zajedničke izlaske i zabavu. Važno je da izbegavate neiskrenost, jer će vaš partner moći da prepozna kada nešto činite iz srca, a kada preko volje.

 

Sredinom meseca će Merkur praviti konjunkciju sa Venerom. Veliki deo toga što ste ranije držali u sebi bićete raspoloženi da podelite sa partnerom, što će poboljšati vaše međusobno razumevanje i pojačati bliskost.

 

Konjunkcija Venere sa Saturnom u 25. decembra učiniće vas sklonim zauzimanju konzervativnih stavova i hladiće vaša osećanja.

 

 

Ako ste slobodni:

Na samom početku decembra ćete se zaljubiti zahvaljujući trigonu Jupitera sa Neptunom u vašem polju zabave. Bićete skloni da idealizujete osobu u koju se zaljubite, što vam, na sreću neće doneti razočaranja, nego ćete biti u prilici da ostvarite svoje snove na polju ljubavi. Vaša simpatija će vam staviti do znanja da imate šanse kod nje. ostaje vam da se potrudite da je osvojite.

 

Zahvaljujući trigonu Marsa sa Neptunom 28. decembra, ući ćete u novu, skladnu vezu.

 

Stariji Škorpioni će pokušati da spoje ugodno i korisno u ljubavi. Tragaćete za osobom sa kojom biste mogli da odete na zajedničko putovanje za predstojeće praznike i da sa tom osobom imate kratku avanturu. Bićete promenljive sreće.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3