Tjedni horoskop 27.11.-3.12.: Najsretniji znakovi bit će Škorpion, Jarac i Strijelac

Tjedni horoskop 27.11.-3.12.: Najsretniji znakovi bit će Škorpion, Jarac i Strijelac

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ovan

LJUBAV: Možda ćete se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Rezultat je to vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovaj put negdje sa strane, tiha i pomalo skrivena.

 

 

KARIJERA: Na dnevni red dolaze inventure. Bit će i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Solidno.

 

 

Bik

LJUBAV: Neki bi mogli iskusiti slast tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje i danju i noću.

 

 

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još predanije. U svemu će biti važno kako surađujete s drugima. Budite kooperativni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se opuštajte.

 

 

Blizanci

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

 

 

KARIJERA: Pred vama je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horiznote kao nikad do sada.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Mnogi će putovati. Uživajte.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4