Tjedni horoskop 27.11.-3.12.: Najsretniji znakovi bit će Škorpion, Jarac i Strijelac

Tjedni horoskop 27.11.-3.12.: Najsretniji znakovi bit će Škorpion, Jarac i Strijelac

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vaga

LJUBAV: Nikako da dosegnete ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite što je što, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek kasnije imat ćete razloga da pokažete što osjećate i priliku da to učinite ispravno.

 

 

KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Razmislite o tome.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Postajete introvertirani.

 

 

Škorpion

LJUBAV: Mnogi će uživati kako odavna nisu. Prilike za zbližavanja bit će gotovo svakodnevne. Ako ste još sami, dotjerajte se i izađite među ljude. Oni vas čekaju. Već vezani će osjetiti kako se njihov odnos razvija u pravcu u kojem i treba. Bit će im drago

.

 

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za nove sustave koji bi mogli poboljšati rezultate onog što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete. Bit ćete na usluzi svakome.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Trebat će vam više sna.

 

 

Strijelac

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate povjerenje između vas i partnera. Također je potrebno primjeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Budite suzdržani.

 

 

KARIJERA: Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Svijet se mijenja sve brže.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4