Nedeljni horoskop od 27. novembra do 03. decembra: Bik u novoj vezi, Ribe u problemima, burni događaji za Lava, Vodolija traži staru ljubav

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 03. decembra: Bik u novoj vezi, Ribe u problemima, burni događaji za Lava, Vodolija traži staru ljubav

26. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Period počinje prolaskom vašeg vladara Meseca, kroz osmo, deveto, deseto i jedanaesto polje, što automatski kvalifikuje drugu polovinu nedelje za bitnu po pitanju posla.

 

Ukoliko, kroz posao kojim se bavite, imate kontakt sa inostranstvom, moraćete na put, ili dočekujete bitnog saradnika, kako biste ispravili greške.

 

 

Ljubav – Saturn, vladar polja partnerstva, na samom je kraju šestog polja i pred ulaskom u sedmo, opterećen konjunkcijom sa Merkurom koji je pred samom retrogradnošću. Pogled unazad je jedino ali i najlošije rešenje za naredni period.

 

 

Zdravlje – Izuzetno se dobro osećate. Ako je bilo nekih zdravstvenih poteškoća (naročito sa zglobovima, kičmom, zubima), situacija se bitno poboljšava.

 

 

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Venera, presudna za karijeru, tokom ovog perioda menja znak. Ulaskom u trigonski znak Strelca postaviće neke stvari na mesto ali ne i sve.

 

U istom znaku dešava se retrogradnost Merkura, što je najava da smanjite ambiciju i da završavate samo skoro gotove projekte. Sve ostalo ostavite za neki drugi period.

 

 

Ljubav – Ulazak Venere u Strelca kao i boravak u istom znaku sa vladarem sedmog polja Saturnom, otvoriće stara emotivna pitanja. Ove nedelje neće biti krupnih dešavanja. Bićete u prilici da utičete samo na sitne detalje, da se pripremite za bitnija dešavanja.

 

 

Zdravlje – Pratiće vas zadovoljstvo i lepo raspoloženje. Potreban vam je san.

 

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dve jednako komplikovane mogućnosti. Merkur na samom kraju znaka Strelca dostiže stepen retrogradnosti, uz konjunkciju sa Saturnom. Šta god da radite, dvoumićete se.

 

 

Ljubav – Vladar polja partnerstva Jupiter, u trećem polju, od koga se Venera razdvaja samim krajem perioda, naglašava da vam se dopada neko ko je u vašoj blizini. Kako god, period nije povoljan, jer će se sve što pokušate izjaloviti.

 

Povedite računa o stabilnosti veze i ne eksperimentišite.

 

 

Zdravlje – Problemi sa zubima su izvesni. Ako ste na vreme posetili zubara, puni ste energije i dobrog raspoloženja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4