Nedeljni horoskop od 27. novembra do 03. decembra: Bik u novoj vezi, Ribe u problemima, burni događaji za Lava, Vodolija traži staru ljubav

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 03. decembra: Bik u novoj vezi, Ribe u problemima, burni događaji za Lava, Vodolija traži staru ljubav

26. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Mars samostalno iskazuje sva svoja značenja dok prolazi vašim prvim poljem. Dinamika je dobra, ali generalno loš period u smislu kako će okolina reagovati na ono što radite.

 

Ne forsirajte se i sve što radite promišljajte dobro, kako bi postigli najbolje moguće rezultate.

 

 

Ljubav – Mars, kao vladar polja partnerstva u vašem znaku, tek od kraja nedelje dobija na snazi. Ovaj period nije povoljan za potezanje ozbiljnih tema, niti za neke krupnije emotivne promene. Naprotiv, svako iniciranje takvih dešavanja može da napravi samo veći problem.

 

 

Zdravlje – Bilo bi poželjno da prekontrolišete štitnu žlezdu, ukoliko osećate bilo kakve smetnje. U suprotnom, puni ste elana.

 

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Jupiter osolobođen dominacije Sunca, u punoj je snazi u vašem prvom polju. Probudiće se vaša želja za finansijskim poboljšanjem. Merkur i Saturn na samom kraju drugog polja, ukazuju na iznenadne prepreke i probleme.

 

Stoga je potreban oprez i kvalitetna dokumentacija kako biste izbegli nesporazum i finansijski gubitak.

 

 

Ljubav – Venera, vladar polja partnerstva u Strelcu, vašem drugom polju, uz Saturna u istom znaku i sekstilni odnos sa Marsom, donose aspekte za mnogobrojna dešavanja. Problem je što će kvalitet u ovom periodu da izostane, pa mnogi snovi mogu da se rasprše kao balon od sapunice.

 

 

Zdravlje – Vodite računa o namirnicama koje unosite u organizam. Ne preterujte sa pićem, to može da vas natera na pogrešne odluke.

 

 

 

STRELAC (23. 11- 21. 12)

Posao – Najbolje je da sve planove obustavite tokom ovog perioda. Šta god da radite, događaji će ići kontra onome što želite. Najbolje je da sačekate povoljnije prilike.

 

Možete da rešavate samo sitne probleme, jer se svi komplikovaniji poslovni poduhvati neće realizovati.

 

 

Ljubav – Jednako kao kod pitanja posla i emotivno stanje je pod uplivom Merkura i njegovog problematičnog kretanja. A da stvari budu komlikovanije, Venera krajem nedelje ulazi u vaše prvo polje i time doliva ulje na vatru. Budite oprezni i ne donosite nagle odluke.

 

 

Zdravlje – Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak, ukoliko imate tih problema. U ovom periodu vraća vam se vitalnost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4