Nedeljni horoskop od 27. novembra do 03. decembra: Bik u novoj vezi, Ribe u problemima, burni događaji za Lava, Vodolija traži staru ljubav

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 03. decembra: Bik u novoj vezi, Ribe u problemima, burni događaji za Lava, Vodolija traži staru ljubav

26. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC (22. 11 – 20. 1)

Posao – Mars u polju karijere u vrlo jakom sekstilu sa Saturnom i Merkurom koji je pred retrogradnošću, doneće vam komplikovane odnose. Može da se desi i da promenite radno mesto, u zavisnosti od ličnog natala.

 

Period je dinamičan, naizgled sve ide povoljno, ali morate da povedete računa da se stvari ne otrgnu kontroli i postave kao problem.

 

 

Ljubav – Venera ulazi u dvanaesto polje, a to nikako nije dobar znak po pitanju stabilnosti veze, ma kog tipa oni bili. Vodite računa o diskreciji.

 

 

Zdravlje – Neće se dešavati ništa što bi uzdrmalo zdravlje.

 

 

 

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Jupiter i Venera ukazuju da možete da očekujete benefite na poslu, ali i skraćene rokove u kojima treba da ih realizujete. Savet je da sve što treba završavate tokom radnog dana nastupajuće nedelje.

 

Ukoliko to nije moguće, pokušajte da produžite rokove.

 

 

Ljubav – prelazak Venere iz desetog u jedanaesto polje, znak je pomeranja granica u odnosima sa osobama koje su vam bliske. Takođe, od momenta kada Venera pređe u Strelca i bude u istom znaku sa Saturnom i Merkurom, to će vam doneti potrebu da se neke stare veze revitalizuju ili obnove odnosi koji su prekinuti.

 

 

Zdravlje – Pozitivne energije i raspoloženja vam neće nedostajati. Obratite pažnju na oči.

 

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Skup planeta u Strelcu u koji krajem nedelje ulazi i Venera, znak je velikog broja šansi. Merkur može da donese problematična rešenja i zato se potrudite da u narednom periodu ništa ne komplikujete.

 

 

Ljubav – Merkur, planeta koja je vladar polja partnerstva u bliskoj je konjukciji sa Saturnom, što donosi kopmlikacije. Ulazite u period u kome ništa nije realno, pa se tako i ponašajte.

 

 

Zdravlje – Početkom nedelje budite oprezni, moglo bi da doće do lakše povrede donjeg dela leđa ili urološke infekcije.

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4