Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

26. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao Jedan od vladalaca vašeg znaka, Saturn, planeta zrelosti, ambicije i discipline, posle 30 godina, prelazi preko vašeg 12. astrološkog polja koje simbolizuje prepreke i tajne neprijatelje. Iako se u tom polju već duže vreme nalazi Pluton, očekuju vas dve i po godine iscrpljivanja i na fizičkom i na psihičkom planu. Ipak, do 22. aprila i posle 1. oktobra, direktan hod Plutona može da vam osigura sigurne izvore prihoda.

 

Zahvaljujući poziciji Jupitera, planete prosperiteta i kontakata sa strancima u polju karijere, do 8. novembra, moći ćete da privedete kraju započete poslove i da vidite konkretne finansijske rezultate. Ulaskom vašeg vladaoca Urana, u znak Bika, posle 84 godine, 15. maja, novac koji ste do sada stekli, do 6. septembra, trebalo bi da uložite u neki stambeni ili poslovni prostor. U vreme pomračenja Sunca 15. februara, 13. jula i 11. avgusta, izbegavajte potpisivanje ugovora i sklapanje dogovora.

 

 

Ljubav Pozicija Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, od 18. februara do 20. marta, od 21. maja do 21. juna i od 22. jula do 23. avgusta, nagoveštava mogućnost zaljubljivanja u osobu koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili sportom. Mars, simbol erotike i akcije, ulazi u vaše polje ličnosti, 16. maja, donoseći vam popularnost i omiljenost kod suprotnog pola.

 

U periodu retrogradnog hoda, od 26. juna do 13. avgusta, kada se Mars vraća u vaše polje tajni, možete da uđete u tajnu ili paralelnu vezu. Retrogradni hod vašeg vladaoca Urana, od 7. avgusta do 6. novembra, nagoveštava obnovu veze s nekim vazdušnim znakom.

 

Aspekti Neptuna, planete ljubavnog zanosa u polju ljubavi i posla, do 18. juna i posle 25. novembra, najavljuju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koju poznajate preko poslovnih kontakata. Mars definitivno ulazi u Vodoliju 10. septembra, obrazujući kvadrate sa Venerom i vašim vladaocem Uranom, pa je moguć raskid ili razdvajanje od partnera, zbog više sile. Posle 15. novembra, slabi uticaj Marsa u vašem polju posla i ljubavi što podsticajno deluje na vaš odnos sa nekim umetnikom.

 

 

Zdravlje Promenljivo raspoloženje, nesanica i psihosomatske tegobe, mogu da utiču na vaše opšte zdravstveno stanje, posebno u periodu od 18. marta do 18. aprila.

 

 

 

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao Tranzit Saturna preko znaka Jarca, u koji je ušao posle 30 godina, do 18. aprila i posle 6. septembra, donosi vam podršku uticajnih i uglednih osoba na koje uvek možete da se oslonite. Iako je Pluton već dugo u vašem polju karijere i društvenog statusa, naredne dve i po godine, veze i protekcije koje imate biće još stabilnije.

 

Ulazak Urana, vladaoca vašeg 11. polja, u znak Bika, posle 84 godine, 15. maja, može da vam pomogne da lakše uplovite u političke vode ili oblast novih tehnologija u kojima se vi zaista snalazite kao riba u vodi, čak i ako ste u zrelim godinama.

 

U vreme retrogradnog Merkura, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, obratite više pažnje na važna dokumenta, ugovore, kartice, ključeve, telefone, laptopove. Ulazak Jupitera, jednog od vaših vladalaca, u kuću karijere, posle 12 godina, donosi vam nove isplative ponude od stranaca.

 

 

Ljubav Venera planeta ljubavi, lepote i novca, prelazi preko vašeg znaka od 10. februara do 31. marta, zbog čega ćete biti vrlo atraktivni, popularni i omiljeni, naročito kod suprotnog pola, ako ste dama. Konjunkcija Marsa i Saturna u kući neočekivanih okolnosti upozorava da od 18. marta do 18. aprila izbegavate rasprave sa partnerom.

 

Naglašena kuća ljubavi, od 21. juna do 22. jula, najavljuje mogućnost romantičnog susreta sa atraktivnom osobom na nekom mestu u blizini vode. U periodu od 23. avgusta do 23. septembra, partner će se potruditi da vam nametne svoje uslove vezane za zajedničko putovanje.

 

U vreme punog Meseca, 2. januara, 26. avgusta i 24. oktobra, vaš ljubavni život biće mnogo bogatiji, a ako ste slobodni, u vreme mladog Meseca, 17. marta, 15. maja i 13. jula, možete da upoznate osobu od koje vas deli razlika u godinama. U vreme pomračenja Meseca, 31. januara i 27. jula, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o Vodoliji, Jarcu ili Lavu.

 

 

Zdravlje U periodu od 18. marta do 18. aprila mogući su problemi sa krvnim sudovima glave. Pazite se povreda zglobova, naročito kolena. Problemi sa sinusima.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6