Ljubavni horoskop za 2018. godinu- LAV! Da biste primili ljubav, morate je prvo dati, najiskrenije, iz srca!

Ljubavni horoskop za 2018. godinu- LAV! Da biste primili ljubav, morate je prvo dati, najiskrenije, iz srca!

12. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Brakovi: Nerazumijevanje i nedostatak otvorenosti i iskrenosti u komunikaciji, prouzročit će vidna nezadovoljstva, frustracije, kao i konflikte. Ako je Vaš brak stabilan, ne mislite da ćete biti pošteđeni spomenutog, bolje sve ovo uzmite u obzir, pa reagirajte na vrijeme, kako ne bi došlo do većih problema.

 

Vladar 7. polja, Saturn u 6. polju, uz ostale aspekte govori o tome da će u brakovima doći do intenzivnijih prevara. Možda sumnjate u prijevaru, ali u želji da očuvate brak sebe uvjeravate u suprotno. Možda ste se pomirili sa time da Vas partner vara, ali vidjet ćete da ste samo tako mislili…frustracije će isplivati na površinu, kada se budete najmanje tome nadali.

 

Možda ste Vi partner koji vara i misli da zbog toga neće imati nikakvih problema, ali budućnost će Vas oštro i pomalo bolno demantirati. Ukoliko ste do sada razmišljali o rastavi, Vaša usmjerenost na spomenutu, bit će sve intenzivnija.

 

I ako ne ove godine, onda zasigurno najkasnije do početka jeseni iduće godine, mnogi od Vas će se odlučiti na rastavu. Imajte na umu, rastava će Vam donijeti oslobođenje stega, ali ne predstavlja kraj svim Vašim mukama.

 

Prvo što trebate uraditi, već kolko sada jeste usmjeriti se na sebe, ka svemu onome što Vam predstavlja zadovoljstvo, a zanemarili ste ga zbog braka ili bračnih problema.

 

Vidjeti ćete koliko će se onda promjeniti Vaš pogled na život, pa i na ljubav, pa u krajnjoj liniji i na bračnog partnera. Ono što je sigurno biti ćete daleko ispunjeniji i sretniji.

 

 

atma.hr

Stranice: 1 2