HOROSKOP SREĆE I LJUBAVI! Za Lavove i Škorpije dolazi NAJSREĆNIJI period u ŽIVOTU

HOROSKOP SREĆE I LJUBAVI! Za Lavove i Škorpije dolazi NAJSREĆNIJI period u ŽIVOTU

30. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Strelac

Saturn je napustio vaš znak, vreme je i da vi napustite sve ono što vas je protekle dve godine uvlačilo u stanja teskobe. Sada imate više snage, odlučnosti i mudrosti da ispunite svoje želje. Sreća će pratiti hrabre, one koji se usude da rizikuju! U idućih deset meseci imaćete svog anđela čuvara, intuiciju, onaj unutrašnji glas koji će vas voditi u pravom smeru i omogućiti vam da sebi priuštite sve ono čega ste se u poslednje vreme odricali. Pojaviće se i jedna osoba koja će vam pomoći svojim znanjem i iskustvom. A kad dočekate novembar i ulazak Jupitera u svoj znak, dočekaćete razdoblje sreće i prosperiteta koje će potrajati narednih godinu dana. Zato sad počnite da pripremate teren za ono što dolazi.

 

Najsretnija razdoblja:

25.7. – 10.8. Mars u vašem znaku poziva vas na akciju! Izlazak iz zone sigurnosti i jedno novo iskustvo doneće vam neslućeno zadovoljstvo.

 

13.12. – 31.12. Ovo je doba nezaboravnih provoda, novih poznanstava, možda i putovanja u inostranstvo. Sreća je tu, uz vas – prigrlite je!

 

 

Jarac

Saturn se kreće vašim znakom i povezuje vas sa sudbinskim putem. Posmatrajte ono što vam dolazi u život, ne pružajte otpor, sreću pronađite u stvaranju onoga što smatrate vrednim i korisnim. Neki susreti će zaista imati sudbinski predznak, pa ostanite u takvim odnosima i situacijama dovoljno dugo kako biste shvatili što vam poručuju. Uz pomoć Jupitera lakše ostvarujete planove. Neke osobe verovaće u vaše sposobnosti i ponuditi vam priliku za poslovnu saradnju. Neki Jarčevi sreću će pronaći u rođenju drugog deteta kao i u aktivnostima kojima mogu doprineti boljitku svoje zajednice. Sigurno imate snove, snove koji čekaju na vas. Sada je vreme da skupite hrabrost i pokrenete njihovo ostvarenje, tu je mesto vaše sreće.

 

Najsretnija razdoblja:

1.11. – 18.11. Kretanje Venere vašim znakom povećava uspešnost u ljubavi i finansijama. Zavodite i dopustite da budete zavedeni.

 

2.12. –17.12. Osećaj da ste privlačni i traženi, približiće vas osećaju sreće.

 

NOVA LJUBAV

 

Vodolija

Ono što vi tražite i čemu se nadate, možda neće biti najbolje za vas. Sreća vas čeka na mestima u koja retko zalazite. Jupiter vam omogućava pronalaženje novih izlaza i rešenja na poslovnom planu. Možda ćete započeti nešto sasvim novo, naći se u jednoj novoj ulozi koja će vas u potpunosti zaokupiti. Vaš život prolaziće kroz razdoblje velikog čišćenja. Tajne prestaju da budu tajne, mnogo toga izlazi na površinu što će podići vaš život na noge. Kad očistite prostore svog života, što god za vas to značilo, počećete da dišete, doći će vam nova iskustva, novi ljudi, nova ljubav…

 

Najsrećnija razdoblja:

19.11. – 9.12. Vrlo ste šarmantni, duhoviti, plenite pažnju okoline i teško vam je odoleti.

 

29.9. – 7.10. Rešićete jedan problem iz prošlosti. Bićete duša svake zabave.

 

 

Ribe

Ovo je godina preporoda u kojoj će važiti neka nova pravila, godina u kojoj više verujete sebi i ne čeznete više za onim što ne možete da imate. Krećete dalje i shvatate da je pred vama jedan novi svet prepun mogućnosti. Jupiter vam donosi sreću kroz putovanja i češće boravke u drugom gradu. Pruži li vam se prilika za dodatno obrazovanje ili poslovno usavršavanje, svakako je prihvatite. Saturn vam u život donosi obrazovane i iskusne osobe koje će vas podržati u ispunjenju ambicija. Dobra vest je i da ćete zaceliti neke ljubavne rane iz prošlosti.

 

Najsrećnija razdoblja:

10.10. – 18.10. Susret ili razgovor s bivšom ljubavi mirisaće na novi početak.

 

5.12. – 31.12. Blagoslovi Venere u Škorpiji i Marsa u vašem znaku donose vam ljubav.

 

 

Izvor: 24sata.hr

Stranice: 1 2 3