DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Jarac nesiguran u emocije, Strelac pred važnim izborom, Lavu neko kvari plan….

DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Jarac nesiguran u emocije, Strelac pred važnim izborom, Lavu neko kvari plan….

5. travnja 2018. Off By Admin 1

rak

POSAO
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje.

 

LJUBAV
Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuce na voljenu osobu.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

lav

POSAO
Neko remeti Vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam. Potreban Vam je dobar podsticaj i nečija podrška.

 

LJUBAV
Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja.

 

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

devica

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete.

 

LJUBAV
Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja Vas prate, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno.

 

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4