DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Jarac nesiguran u emocije, Strelac pred važnim izborom, Lavu neko kvari plan….

DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Jarac nesiguran u emocije, Strelac pred važnim izborom, Lavu neko kvari plan….

5. travnja 2018. 0 By Admin 1

jarac

POSAO
Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja ume da ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti.

 

LJUBAV
Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

vodolija

POSAO
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše interese i koja možda osporava Vaše zasluge.

 

LJUBAV
Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja Vaš emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko Vas dobro razume.

 

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

ribe

POSAO
Susret sa jednom osobom, otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zajednički dogovor, predstavlja dobar predznak ili uvod u uspešnu saradnju.

 

LJUBAV
Ukoliko Vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već deluje pozitivno na oboje.

 

ZDRAVLJE
Više šetajte.

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3 4