Čeka nas JUL kakav astrolozi NE PAMTE: Jarac gazi sve pred sobom, Lavice uživaju, a OVAJ znak neka se spremi na POTPUNI KRAH!

Čeka nas JUL kakav astrolozi NE PAMTE: Jarac gazi sve pred sobom, Lavice uživaju, a OVAJ znak neka se spremi na POTPUNI KRAH!

25. lipnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Generalno gledano – vi ste znak zodijaka koji se najviše plaši napuštanja i odbijanja. Astrološki aspekti kažu da je krajnje vreme da poradite na tome, i da vam u tome mogu pomoći otac i majka. Vreme je i da prošlost ostane u prošlosti i da zaboravite na sve ono što vas je teralo da se osećate loše. Puno će dešavanja biti i u ooblasti odnosa sa drugim ljudima, ali najvažnije je da konačno imate povoljan period da poradite na odnosu za kojim ste dugo čeznuli.

 

 

LAV

Ovo je mesec ljubavi za vas! Možda ćete spoznati da vas odnos sa nekim ko vas je dugo privlačio jednostavno više ne radi. Ali, sa druge strane može se desiti da u vaš život uđe neko fatalan. Jul će biti mesec preokreta na planu ljubavi i konačno ćete spoznati šta zapravo cenite kod partnera. Razmislite šta je ono što želite da dobijete u svojim vezama, a potom to i dajte. Vratiće vam se desetrostruko. Budite direktni, jasni i iskreni kada su vaše emocije u pitanju.

 

 

DEVICA

Sve u julu podređeno je tome da treba da počnete da verujete sebi – i to na svakom polju. Vaša intuicija neće vas prevariti ni u jednoj odluci koju donesete. Jul će biti netipično miran mesec za vas, ali i sjajna prilika da aktivno poradite na sebi i tome kako se osećate iznutra.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4