Čeka nas JUL kakav astrolozi NE PAMTE: Jarac gazi sve pred sobom, Lavice uživaju, a OVAJ znak neka se spremi na POTPUNI KRAH!

Čeka nas JUL kakav astrolozi NE PAMTE: Jarac gazi sve pred sobom, Lavice uživaju, a OVAJ znak neka se spremi na POTPUNI KRAH!

25. lipnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Osećaćete dah slobode i svežine. Otvara se razdoblje u kome će sve teći glatko i bez problema. Ljdui će vas voleti i ceo vaš život biće obeležen rastom i napretkom. Ali, ono na čemu ćete morati da poradite jeste odnos sa samim sobom, to jest odnos sa svime što vas okružuje – posao, novac, relacije sa drugima, ljubav…

 

 

ŠKORPIJA

Astrološki aspekti donose vam fokusiranu energiju s kojim možete da kreirate šta god da poželite. No, nećete krenuti ni korak napred, dok se nje otarasite “repova” prošlosti. Prihvatite uspomene, ali ih nemojte iznova “oživljavati”. Kada ono što je bilo ostavite iza sebe, moći ćete da krenete putem neverovatnog boljitka.

 

 

STRELAC

Vaš uobičajen entuzijazama biće smanjen i odjednom ćete postati mnogo više skloni analizi i preispitivanju svhe svega što vam se dešava. Bićete fokusirani na traženje odgovora i filozofijama o smislu života, a sve što vas zanima na unutrašnjem nivou najlakše ćete spoznati u krugu porodice i interakciji sa članovima bliske familije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4