U miru pogledajte OVE slike: Odaberite svog ANĐELA ČUVARA kako bi primili SVETU PORUKU

U miru pogledajte OVE slike: Odaberite svog ANĐELA ČUVARA kako bi primili SVETU PORUKU

20. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

4.

Ovaj odabir označava kraj karmičke lekcije ili ciklus u kojem ste uspješno očistili ugovor ili dug iz svoje prošlosti. To bi se moglo odnositi na izazovnu situaciju koju ste nedavno imali u vašem životu ili na uznemirujuće iskustvo s pojedincem koje je uključivalo velik trud ili bol. Iako postoje kontinuirane lekcije s kojima se trebamo suočiti tijekom cijelog života, nikada više nećete morati ponoviti ovu lekciju.

Baš kao što morske struje neprestano slabe i jačaju, potičemo vas da se prilagodite i onom dobrom i onom lošem u vašem životu. Navodeći: “Ovo će također proći” u odnosu na svako iskustvo, ostat ćete usredotočeni, uzemljeni i stabilni.

 

 

Da biste poboljšali vašu sadašnju situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima vašeg životnog ciklusa koji su vas očistili od karmičkog duga iz vaše prošlosti.

Stoga, potapšajte se po leđima i priznajte svoje napore i postignuća. Ako se nastavite suočavati s izazovima i odnositi prema drugima s ljubavlju i poštovanjem, bit ćete nagrađeni ostvarenjem vaših najluđih snova.

Afirmacija: Izbrisat ću dugove iz moje prošlosti i stvoriti sretan, skladan život.

 

 

5.

Usred brzog ritma koji svakodnevni život zahtjeva, odvajanje vremena za upuštanje u čist užitak, rijetko je uključeno u naš popis stvari koje trebamo obaviti – ili je to prvo što ćemo ukloniti nakon što postanemo zauzeti. Kada ste posljednji put učinili nešto da bi se osjećali dobro?

Sada je vrijeme da dopustite svojim osjetilima da istinski sudjeluju u jednostavnim i dubokim užicima života. Pripremite poseban obrok i uživajte u svakom od okusa i tekstura.

Uronite u zvukove prirodnog svijeta. Gledajte djecu ili životinje u igri – i pridružite im se! Zagrlite voljenu osobu.

Odvojite vrijeme za šetnju uz plažu ili kroz šumu. Ako se osjećate krivima što uživate, udahnite i osjetite odakle ovaj osjećaj dolazi. Podsjetite se – život je namijenjen uživanju, ako si nikada ne dopustimo užitak, možemo postati tupi i zaboraviti osjećati.

Kada dopustite sebi da uključite vaša osjetila u stvari koje smatrate ugodnima, povezujete se sa samom suštinom života. Radost i zadovoljstvo su temeljni sastojci za sretan život!

 

 

6.

Probudite dijete u sebi i podsjetite se na lijepe i jednostavne stvari u životu. Anđeli potvrđuju da ste na pravom putu.

Od vas traže da se usredotočite na svoje snove i da poštujete svoje unutarnje dijete tako što ćete raditi više onoga što vam donosi radost u životu.

Iako možda doživljavate neke zastoje, od vas se traži da nastavite slijediti svoje srce. Nemojte odustati od nade, jer će se sve uskoro posložiti.

Zamolite svoje anđele da osvijetle vaš put i da vas vode u svemu što radite. Kad vidite dugu, njezine iscjeliteljske vibracije će vas potaknuti da slijedite svoje snove.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3