U miru pogledajte OVE slike: Odaberite svog ANĐELA ČUVARA kako bi primili SVETU PORUKU

U miru pogledajte OVE slike: Odaberite svog ANĐELA ČUVARA kako bi primili SVETU PORUKU

20. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

 

7.

 

Ponekad zaglavimo u rutini pokušavajući doći negdje ili biti netko utemeljen na vanjskim pritiscima i očekivanjima. Zaglavimo u našim svakodnevnim životnim rutinama tako dugo da zaboravimo ono za što osjećamo strast.

 

Stavljamo na stranu stvari koje bi zaista željeli učiniti – s opravdanjem da kad jednom učinimo x (dobijemo taj posao, postignemo taj cilj, zaradimo to priznanje), onda ćemo imati slobodu i moć učiniti ono što zaista želimo učiniti. Što ako biste znali da se vaša najveća točka moći da zaista živite život kojeg ste došli živjeti, postoji u samom središtu onoga što najviše volite?

Vrijeme je da sebi date dozvolu da učinite više onih stvari koje vas doista oživljavaju. Sjetite se što je bilo to što vas je natjeralo da zgulite plahte ujutro i radosno skočite u dan! Pronađite način da ponovno raspoznate te energije u vašem životu.

 

Što je to od čega vam oči iskre i što je to što donosi lakoću vašem koraku? Što vaše tijelo ispunjava uzbuđenjem i otvara osmijeh duboko u vašoj duši?

Istina je da ljubav ima moć izliječiti sve rane i otvara sva vrata, ali naša strast je ta koja nam omogućuje da prijeđemo na drugu stranu. Kada uronimo u ono što stvarno volimo, probudimo dio sebe koji je povezan sa samim pulsom života.

Kada uključimo našu strast u život, postajemo energija strasti, koja je prenosiva i vrlo zarazna. Pronađite načine na koje ćete ponovno osvijetliti svoj svakodnevni život sa stvarima za koje osjećate strast, a energija vašeg Unutarnjeg Svjetla će vas početi voditi na svjetlo i na nove putove izražavanja u svijetu. Slijedite puls svoje strasti!

 

 

8.

U vašem životu se odvija duboka preobrazba. Uspjeli ste riješiti probleme s prošlošću i kao rezultat toga, vaša prava priroda sada počinje izlaziti. Ova kartica je ovdje kako bi vas potaknula da nastavite na svom duhovnom putovanju i da i dalje budete ono što jeste. Imate puno za ponuditi svijetu. Ljubav je čarobna, jer ima moć transformirati sve stvari.

Ljubav koju držite ima moć dotaknuti ne samo one oko vas, već čitav svijet. Kad postanete svjesni vlastite ljepote, ne samo da ste osnažili sebe, nego također pomažete u odražavanju ljepote u drugima. Ova je kartica povezana s prirodom, s ljekovitom snagom i ljepotom koja zrači.

Nigdje nije lakše osjetiti čaroliju svemira nego u prirodi. Priroda zrači mirom i ljubavlju koja dodiruje srce. Ona odražava ljubav koju imamo unutar sebe. Redovito odvojite neko vrijeme da budete u prirodi. Njezine čarobne moći će pomoći održavati čaroliju unutar vas. Naredni tjedni i mjeseci donijet će iscjeljenje u vašem životu.

Kako se vaša duhovna svijest produbljuje, tako će se ostatak vaše svijesti proširiti i produbiti. To će imati čaroban utjecaj na vaš život koji će, osim vas, osjetiti i svi oni oko vas. Vrijeme vašeg preobražaja, čarolije i ljepote započet će u vašem životu. Leptiri su snažan simbol za vas; simboliziraju transformaciju koja vas čeka.

Tijekom narednih tjedana obratite pažnju svaki put kada leptir uleti u vaše vidno polje, jer to potvrđuje čudesan napredak koji radite.

Stranice: 1 2 3