Ovakav SEPTEMBAR astrolozi NE PAMTE: Vodoliju čeka LJUBAVNI RASTANAK, Blizanci u avanturi ŽIVOTA, Ovan na korak do SREĆE…

Ovakav SEPTEMBAR astrolozi NE PAMTE: Vodoliju čeka LJUBAVNI RASTANAK, Blizanci u avanturi ŽIVOTA, Ovan na korak do SREĆE…

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

Rak

Posao: Pod opterećenjem ste non stop, očekujete promene na poslu i unapređenje. Da li je realno da se okrenete velikim planovima? Ipak sačekajte sredinu meseca. Imate podršku osobe iz znaka Bik ili Lav. Muški Rak može da bude pretnja ili kamen spoticanja u napredovanju. Važno je da uključite svoje šesto čulo i bićete vrlo zadovoljni svojim radom i plodovima rada. Žena Rak je uvažena i traži mesto direktora ili vođe novog prjekta, što joj polazi za rukom od 17. septembra.

 

Ljubav: Žene Rakovi koje žele veliku ljubav mogle bi sresti muškarca na poslu ili na nekom prijemu gde je često možete naći. Za mlađe devojke, sredina meseca dobar termin za žurke i provode. Muški Rakovi imaju lep period za ljubav, posebno oni koji su slobodni i traže svoju srodnu dušu. Muški Rakovi moraju da veruju Vagi, Devici ili Jarcu. Oni koji su u braku, moraće mnogo da se posvete deci, školovanju, vaspitanju.

 

Zdravlje: Pomalo nervoza može da vam razbije imunitet, iako u ovom periodu niste bolešljivi. Rak je znak koji voli da bude pažen i ukoliko nema tu pažnju, sam počinje da izmišlja bolesti.

 

 

Lav

Posao: Dobar period, posebno za osobe iz druge i treće dekade ovog znaka, jer će svi kvaliteti i ambicije biti otvoreni i vidljivi za javnost. Lav koji radi poslove na rukovodećem položaju mora da povede računa o svojim radnicima i svim saradnicima sa kojima ima kontakt, kako se ne bi nešto loše protumačilo po njih. Ako želite da radite sa inostranstvom, onda je dobro da se okrenete porodičnom biznisu. Novac je važan faktor svakog Lava jer mu donosi ličnu sigurnost, pa će i borba biti velika za zaradu. Bolji period – od druge nedelje meseca. Sarađujte sa Bikom ili Vodolijom.

 

Ljubav: Već od samog starta meseca možete očekivati dobar rezultat na polju ljubavi sa osobom iz vodenog ili vazdušnog znaka. Slobodne Lavice mogu da se oslone na svoju lepotu i šarm koji im svakako pomaže da budu u centru pažnje i brže izaberu sebi partnera. Ukoliko se prepustite uživanju i opuštanju, imaćete priliku da sa drugim Lavom ili Škorpijom uživate u ljubavi. Lav u braku ili vezi ima dobar period – dobar noćni provod ili izlet sa voljenom osobom.

 

Zdravlje: Posetite neki grad na istoku – to vas može oraspoložiti i pokrenuti dobro zdravlje. Obratite pažnju na krvnu sliku.

 

 

Devica

Posao: Sa Marsom u šestom polju posla imaćete zašto da se borite. Čak i kada je velika kriza, za vas je to podstrek da se otkačite i pronađete nove sisteme zarade. Saradnju sa osobama koji su nekada bili vaši klijenti ili saradnici. Ovan, Ribe ili Strelac mogu vam pružiti podršku. Pokušajte da osvežite kontakte sa inostranstvom, sa saradnicima sa kojima ste nekada radili i sada je vreme da ponovo počnete da sarađujete. Biće vam od velikog značaja. Druga i treća nedelja u septembru mesecu mogu vam doneti sjajne rezultate.

 

Ljubav: Dobro slaganje sa Ovnom, Rakom. Posebno nadahnuta veza, puna ljubavi, sreće – sa Jarcem, vas dvoje imate mnogo toga zajedničkog, naročito kada planirate šta da radite i kako da raspodelite novac. Ako ste u braku, Devica ima dva cilja. Jedan – da ostane u zajednici u kojoj već egzistira, a drugi – da ima još jednu osobu pored svoje. Da li će uspeti u toj nameri, moraće da izvuče maksimum iz svoje harizme, ostalo će vreme pokazati.

 

Zdravlje: Sklonost ka gojenju, povišen krvni pritisak zbog posla i preterivanju u željama. Smanjite materijalne apetite, samim tim će vam se i zdravlje stabilizovati. Povišen šećer u krvi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4