Ovakav SEPTEMBAR astrolozi NE PAMTE: Vodoliju čeka LJUBAVNI RASTANAK, Blizanci u avanturi ŽIVOTA, Ovan na korak do SREĆE…

Ovakav SEPTEMBAR astrolozi NE PAMTE: Vodoliju čeka LJUBAVNI RASTANAK, Blizanci u avanturi ŽIVOTA, Ovan na korak do SREĆE…

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Posao: Nisu vam potrebni ljudi koji vas ne razumeju, po ceni i da ostanete sami u onome što radite. Svakako napredujete od druge polovine meseca. Bavite se poslovima koji zahtevaju kretanje, razgovore, sastanke i okupljanja u većim grupama. A one Vage koje ne rade ili traže sebi neki dobar posao koji će im pre svega pružiti kreativnost – mogu da računaju na period od druge nedelje meseca. Budite aktivni posebno oko 15, 19, 25 septembra. Imate aspekte za dobar posao. Ako ste imali problem sa osobom iz znaka Škorpije ili Raka predhodnih meseci, sada je vreme da se od njih udaljite samovoljno.

 

Ljubav: Slobodne Vage su uvek u pokretu. Sredina meseca može vam doneti zanimljivu osobu sa kojom ostvarujete  ljubavno-emotivnu vezu, čemu težite duži period. Imate jaku intuiciju pa će verovatno biti neki zemljani ili vatreni znak. Bik, možda podznak Ovan, ili Devica podznak Jarac. Vage u srednjoj školi imaju šansu za ljubav sa jednim Bikom. Muške Vage se okreću flertu sa Škorpijom, dok oni koji su u braku imaju dobar odnos sa partnerkom.

 

Zdravlje: Pad imuniteta, razne povrede, padovi. Možete imati problem sa debelim crevom, slepo crevo. Morate biti spremni na razne analize.

 

 

Škorpija

Posao: Sa Bikom ako je muškarac – tražite savete kroz finansije. Rak – ukoliko je ženski saradnik, mora da vam pruži kreativnost i nadahnutost u poslu. Jarac bi bio odličan organizator posla, pustite da on sve odradi jer najbolje radi. Novac je izvestan tokom celog meseca, čak veće sume i zarade moguće su na samom početku meseca. Jedino gde morate sebe da zaustavite jeste ponekad preterano trošenje, zapravo skloni ste i da ulažete ne razmišljajući da li je to realan posao ili nešto što je potencijalni gubitak.

 

Ljubav: Potrebno vam je više strasti, razumljivo je ako ste bili zarobljeni i niste dobili dozu ljubavi i sreće u mesecima iza vas, jer je vaš suvladar Mars bio blokiran retrogradnim hodom. Posle dužeg perioda, meseci, imate priliku da se otvorite i pokrenete. Slobodne Škorpije imaju priliku da se upoznaju sa osobom koji se bavi umetnošću, možda pravima ili nosi uniformu. One Škorpije u braku ili vezi konačno očekuje više ljubavi i otvorenosti ka voljenoj osobi. Škorpioni če imati više samopouzdanja, tako da im neće nedostajati partner. Iskoristite period koji je pred vama jer je mesec odličan za zabavu i kretanje u društvu.

 

Zdravlje: Ako ste imali nekih problema sa jetrom, onda možete da se pozabavite ishranom ili uradite potrebne analize.

 

 

Strelac

Posao: Sreda je dan kada morate da radite na dobroj  komunikaciji, susretima sa  važnim ljudima za dalji napredak u poslu. A četvrtak – dan koji inače i predstavlja vašeg vladara Jupitera, a to je novac. Ako ste se tako organizovali, uspeh nije nešto što vam predstavlja problem. Predstoji vam period od samog starta meseca da se okrenete svojim idejama, jer slušajući druge nećete mnogo odmaći od mesta na kome se nalazite. Gledajte da sarađujete sa zemljanim znakovima kao što je Bik ili Jarac i vatrenim znakovima kao što su Lav i Ovan.

 

Ljubav: Preporuka vam je da budete što više otvoreni za ljubav i da tražite od partnera sve ili ništa. Ne smete da se stidite ili pokažete manjak samopouzdanja. Potrebno vam je nadahnuće. Strelac ima udvaranje preko prijatelja Bika,Vodolije ili Ribe, od osobe rođene u znaku Ovna ili Raka. Strelčevi u braku razmišljaju o kraćem putovanju, na kom će verovatno upoznati osobu koja je inspirativna za njih. To može biti jedno fino prijateljstvo i potrajati dugo.

 

Zdravlje: Strelčevi srednjih godina neka provere grlo ili urade alergo test. Ovaj znak često ima alergisku promenu na vreme.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4