Ovakav SEPTEMBAR astrolozi NE PAMTE: Vodoliju čeka LJUBAVNI RASTANAK, Blizanci u avanturi ŽIVOTA, Ovan na korak do SREĆE…

Ovakav SEPTEMBAR astrolozi NE PAMTE: Vodoliju čeka LJUBAVNI RASTANAK, Blizanci u avanturi ŽIVOTA, Ovan na korak do SREĆE…

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

Jarac

Posao: Septembar će vam biti dinamičan mesec. Jarčevi koji su odlučili da preseku sve sa starim načinom rada i samim tim i života – moraće da se suoče sa teškoćama jer će ih retko ko razumeti. Ukoliko ste već započeli u prethodnom mesecu ili mesecima nov projekat – sada je vreme novca i dobre zarade. Jarac koji nije zaposlen može očekivati od muškarca rođenog u znaku Bik da mu pruži finansijsku pomoć ili zaposlenje. Jarčevi mogu sarađivati sa Srelčevima ili Blizancima. Ovo je dobra poslovna veza jer daje veliko razumevanje i razmenu efikasnih i isplativih ideja.

 

Ljubav: Dobar mesec za ljubav, tako da će većina kako slobodnih tako i onih osoba u braku biti u tajnoj vezi. Ako ste žena Jarac, mogli bi se osloboditi te energije, ako se opredelite za put u inostranstvo. Turistički odlazak otvoriće vam duh i uneti više samopouzdanja. Ukoliko ste muškarac iz ovog znaka, računajte na veliku ljubav sa osobom iz znaka Blizanci ili Vaga.

 

Zdravlje: Jarčevi neka povedu računa o stomaku, posebno o ishrani i trigliceridima. Morate da se okrenete alternativnom lečenju, to je jedini pravi put isceljenja za vas.

 

 

Vodolija

Posao: Mars u Vodoliji zna da napravi pometnju. Vodolije koje rade u zvaničnim državnim institucijama imaće problem sa šefom ili direktorom  pa će poželeti da odu sa tog radnog mesta. Nije vam vreme da odete već da se stabilizujete i nađete kompromis. Možda biste mogli preko nekih saradnika ili prijatelja da se otisnete u inostranstvo. Tamo ćete doživeti sreću i ekspanziju i povezati se sa novim saradnicima i tako proširiti svoje poslovno dejstvo. Imaćete dobru zaradu tokom celog meseca.

 

Ljubav: Niste baš neko ko želi po svaku cenu da se eksponira emotivno, ali to je deo ljubavne igre. Dobar odnos sa jednom Škorpijom može vam promeniti život i doneti stabilizaciju u ljubavi. Ona će vas naučiti da ste nekom potrebni i da možete da brinete o iskrenoj ljubavi. One Vodolije u braku ili vezi biće više aktivne društveno, kroz zabavu i druženje sa prijateljima. Možete da računate da će vam taj odnos sa prijateljima i kontakt promeniti pomalo stav o zajednici sa partnerom. Mnoge Vodolije se razvode.

 

Zdravlje:

Vodolije koje imaju već problem urogenitalnog trakta moraju da povedu računa i tokom meseca. Grčeve imate ukoliko previše vremena sedite u kancelariji ili se nedovoljno krećete.

 

 

Ribe

Posao: Iako će Mars biti u polju koje predstavlja podsvest, vreme je da nešto osmislite i pokažete drugu, interesantniju stranu svoje ličnosti. Zato ste odlučili da vam ovaj mesec bude prekretnica ne samo u poslu koji radite već i u životu. Razmišljate temeljno o svom radu. Pokazaćete svima oko vas koji rade sa vama i koji vas poznaju da ste zaista pravi predvodnik. Teška saradnja sa muškim Škorpionom, dobra saradnja sa vatrenim znakom Ovan ili Strelac. Razmišljajte uvek unapred i svoje ideje sačuvajte za sebe. Imate zanimljiv početak novog posla ukoliko ste već krenuli svojim putem, a trebalo bi da to uradite.

 

Ljubav: Iskoristite i susrete sa osobama koji vas žele povremeno jer je vreme da se opustite. Ne razmišljajte previše o bivšim ljubavima. Iako će se neko javiti u nekom trenutku, nije vreme za staro. Ribe koje su u vezi imaće period pun strasti i jakih emocija. Žene u braku moraju da obrate pažnju na komunikaciju sa suprugom jer postoji ljubomora. Dobra energija još sa Lavom i Vodolijom. Muške Ribe moraju da se pokrenu više na polju novih poznanstava. Potrebno vam je društvo Vage, Vodolije ili Jarca.

 

Zdravlje: Potrebno je da nastavite i dalje sa posnom ishranom, naravno uz određenu korekciju. Pripazite tokom meseca na oči, kičmu. Možete imati problem u lumbalnom delu.

 

 

Izvor: Noizz.rs

Stranice: 1 2 3 4