LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: Ovan meta PREVARE, Vaga u zanimljivoj AVANTURI, a OVOM znaku stiže NOVA LJUBAV…

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: Ovan meta PREVARE, Vaga u zanimljivoj AVANTURI, a OVOM znaku stiže NOVA LJUBAV…

26. rujna 2018. 0 By Admin 1

STRELAC

Tokom oktobra 2018. godine puno Strelaca biće zabrinuto za brak ili vezu i daće sve od sebe da brak ili vezu sačuvaju i spase. Ako voljena osoba želi isto, uspećete. Ako ste u vezi koja već duže vremena ne funkcioniše mogli biste doći do zaključka da je raskid najbolja opcija za oboje.

Većina Strelaca u ovom periodu može ostaviti snažan utisak kroz želju da se žrtvuju, da oproste i zaborave i da se dokažu. Onima koji su tek ušli u vezu savetujemo da pripaze i da ne grade temelje nestabilne veze u kojoj druga strana uvek očekuje žrtvovanje.

Merkur i njegov uticaj na ljubav

Merkur, vladar veza Strelca pravi harmonične i napete aspekte tokom oktobra. Često ćete ići u krajnost, iz agonije do ekstaze ili obrnuto, od radosti i nade do očaja i nepoverenja.

Bilo da ste sami, u vezi ili braku, neko iz prošlostiće se pojaviti u vašem životu ili ćete vi želeti da stupite u kontakt s bivšom ljubavi. Imajte na umu da su izgledi da se taj odnos održi dugoročno vrlo mali. Nemojte se zavaravati i pažljivo donesite takvu odluku.

 

 

JARAC

Venera, vladar kuće ljubavi Jarca, je u kući prijatelja, društva, zajedničkih projekata i humanitarnih poduhvata, ali je u retrogradnom hodu od 5. oktobra. Može doći do zabuna između prijateljstva i ljubavi.

Prijateljstva koja sada sklopite mogu biti opterećujuća i kratkotrajna. Iskoristite najbolje iz ovakvih okolnosti i pogledajte kakve mogućnosti imate, upoznajte što više novih osoba, ali nemojte uletati u ljubavne veze. Nije isključeno ni da se probudi stara strast prema osobi s kojom ste sada u prijateljskom odnosu. Moguće je i da se dugogodišnje prijateljstvo pretvori u strastvenu ljubav ili da se zaljubite u nekog iz okruženja.

Venera vam donosi priliku da sagledate potencijalnu budućnost veze ili da procenite koja su vaša očekivanja i očekivanja voljene osobe. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, uživaćete u dobrom i stabilnom odnosu i harmoničnoj atmosferi tokom oktobra. Možda ćete se zajedno upustiti u nekakav dugoročan projekat.

 

 

VODOLIJA

Merkur, vladar kuće strasti Vodolije je aktivan tokom oktobra 2018. godine. Ljubavni život je pun iznenađenja, baš onako kako volite. Spletkarenja su deo događanja, a može doći i do tajnih veza. Dobro razmislite u šta se upuštate i kako se to može odraziti na vaš brak ili vezu.

U vašoj 10. kući je više planeta, izdvajamo retrogradnu Veneru (od 5. oktobra) koja može doneti neprijatnosti i tračeve koji mogu uništiti vaš ugled. Zato izbegavajte ljubavne trouglove. Stavimo na stranu takve komplikacije, jer neke Vodolije mogu doživeti iznenadnu privlačnost, provokativnu, punu strasti i stimulišuću. Ako niste u vezi, mogli biste da upoznate nekog posebnog i poigrate se s moći zavođenja, strašno uživajući u toj romantičnoj i strastvenoj igri u ljubavnom životu.

Vodolije u braku osećaće će kao da nemaju dovoljno slobode, ali s druge strane, mogli bi da budu dosta ljubomorne. Bilo bi dobro da nađete nešto u čemu oboje možete uživati i provoditi više vremena zajedno. Ako ignorišite voljenu osobu, neprijatno ćete se iznenaditi kada shvatite da se voljena osoba još više distancirala od vas, posebno u poslednjoj nedelji meseca.

 

 

RIBE

Merkur, vladar veza Riba, je energičan i veseo tokom oktobra 2018. godine. Obećava puno akcije u vašem ljubavnom životu ili u životima onih koji žele i planiraju ući u brak. Za mnoge od vas, oktobar je vreme kada ćete se ponovno povezati sa voljenom osobom na poseban način i probuditi uspavanu strast, to će se videti i kroz fizičku privlačnost, erotiku i želju da pronađete mesto na kojem se oboje osećate sigurno.

Glavna tema je intimnost, posebno zato što Sunce obasjava to područje života sve do 23. oktobra, a Venera, vladar kuće strasti, kreće retrogradnim hodom od 5. oktobra. Ribe koje nisu u ozbiljnoj vezi i ne znaju još šta žele, mogu se odlučiti za pogrešan izbor. U ovom periodu pokušajte na nov način sagledati stare probleme i više pažnje posvetite potrebama voljene osobe.

Koristiće vam ako se udaljite iz svakodnevnog okruženja, na primer, da odete na zajedničko putovanje, čak i na kraće, da posetite mesto na kojem ste se upoznali i koje vam je drago i koje budi lepa sećanja. Ribe koje nisu u vezi mogu biti očarane nekim ko nije u blizini ili se mogu vratiti osobi s kojom su imali nešto ranije, iako nije sve išlo kako treba.

Nekim Ribama se može dogoditi da počnu ceniti osobu koja je bila uz njih tek onog trenutka kada je izgube. U kakvoj god situaciji se zatekli, nemojte donositi konačne odluke u vezi ljubavnog života u ovom periodu.

 

 

Izvor: Tarot horoskop

 

Stranice: 1 2 3