LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: Ovan meta PREVARE, Vaga u zanimljivoj AVANTURI, a OVOM znaku stiže NOVA LJUBAV…

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: Ovan meta PREVARE, Vaga u zanimljivoj AVANTURI, a OVOM znaku stiže NOVA LJUBAV…

26. rujna 2018. 0 By Admin 1

LAV
Odnosi s drugima i ljubavni život na prvom su mestu i glavni interes Lavova tokom oktobra 2018. godine. Povremeno ćete doći do zaključka da previše energije trošite na ljubavni život, posebno ako ste duže u braku i napetost je rasla tokom vremena. Komunikacija neće biti lagana budući da je Venera retrogradna od 5. oktobra, a vlada kućom komunikacije Lava.LAV

Potrudite se više, nemojte biti tvrdoglavi i nemojte zanemariti osećaje i želje voljene osobe. Ako ne budete obazrivi, vrlo brzo može doći do svađa. Iskoristite povoljne okolnosti tokom oktobra i razgovarajte o zajedničkim obavezama i planovima. Parovi koji dobro funkcionišu mogu razgovarati o prinovi, preuređenju doma ili selidbi.

U drugom delu meseca planete podržavaju ponovno zbližavanje para, pronalazak zajedničkog tla i emotivnu usklađenost. Lavovi koji nisu u vezi i dalje su opušteni i dobro im je, nemaju interesa za ulazak u vezu, nego su više usmereni na raščišćavanje stvari u privatnom životu.

 

DEVICA

Tokom oktobra 2018. godine bićete društveniji. Zbog puno planeta u vašoj 3. kući rado ćete razgovarati sa susedima, kolegama i ljudima iz okoline. To se može odraziti i na ljubavni život.

Veliko DA za novu ljubav

Ako niste u vezi, mogli biste da upoznate vrlo zanimljivu osobu. Ako ste u braku, druženja s rodbinom, kolegama i prijateljima spašavaće vas od osećaja usamljenosti udvoje i dosađivanja u društvu partnera. Venera kreće retrogradnim hodom 5. listopada u kući komunikacije Device, što može doneti nesporazume i pogrešno tumačenje partnerovih reči ili osobe koja vas privlači.

Budite strpljivi i slušajte šta vam drugi govore, posebno što vam voljena osoba govori. Budite strpljivi i kada pojašnjavate šta zapravo želite i izbegavajte sukobe zbog nekih svojih principa. Ovo je period u kom se puno važnih stvari može shvatiti delikatno i na neki način kao šala.

Budite obazrivi kada razgovarate, posebno kada se radi o odnosima na daljinu ili sa osobama druge nacionalnosti, jer vrlo lako može doći do nesporazuma zbog drugog jezika i kulture. U drugom delu meseca nemojte biti netolerantni prema boljoj polovini.

 

 

VAGA

Sunce obasjava vaš znak do 23. oktobra 2018. godine i daje vam samopouzdanje i veru u sebe, ali vladar Vage, Venera, je u retrogradnom hodu od 5. oktobra. Ovaj mesec ćete biti usmereni na sebe, pa to može stvoriti poteškoće i otežati odnose. Voljena osoba se može osećati zanemareno i zbog toga može doći do svađa i neprijatnosti. Neke Vage će pomisliti da ih voljena osoba ne shvata ozbiljno ili da ih vara.

Nemojte žuriti s donošenjem zaključaka i pokušajte se opustiti u društvu voljene osobe. Vage koje nisu u vezi lako se mogu upustiti u avanture. To nije nužno loše, ali vrlo lako može doći do nesporazuma. Nemojte nikog zavaravati ili iskoristiti činjenicu da je došlo do nesporazuma! Potreba za intenzivnim osećajima mnoge Vage dovešće u nevolju, bilo da su u braku ili traže avanturu.

Iskoristite povoljne okolnosti i napravite red u svom ljubavnom životu, nemojte još više komplikovati. U poslednjoj nedelji oktobra prijatelj/prijateljica vas može razočarati ili izdati kada se radi o ljubavnom životu.

 

 

ŠKORPIJA

Venera, vladar veza Škorpija, kreće retrogradnim hodom 5. oktobra 2018. godine. Budući da je Venera u Škorpiji nećete moći da shvatite šta voljena osoba zapravo želi od vas. Možda ćete se osećati pod pritiskom, preplavljeni željama voljene osobe, možda i nagovoreni na brak.

Neke Škorpije vrlo ozbiljno shvataju brak i zapitaće se da li ih ulazak u brak ograničava na privatnom polju i umanjuje druge mogućnosti. Druge Škorpije mogu u razvodu braka videti oslobođenje. Kakva god da je vaša situacija, imajte na umu da ovo nije pravo vreme za donošenje konačnih životnih odluka. Tokom oktobra puno planeta će se sastati u Škorpiji. Venera i Jupiter već su tu, pridružuje im se Merkur (10. oktobra) i Sunce (23. oktobra).

Imaćete potrebnu energiju da se nosite sa svime što vam dođe na put zato što ćete moći da nametnute svoje mišljenje. Škorpije koje nisu u vezi, nisu ni zainteresovane da uđu u novu vezu, najviše zbog straha od vezivanja. No, čini se da ste šarmantni i atraktivni. Ipak, krajem meseca mogli biste se zaljubiti u prijatelja/prijateljicu ili u osobu koju ćete upoznati preko kruga prijatelja. I nećete zažaliti!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3