OKTOBAR DONOSI PROMENE U LJUBAVI: Lav u velikim PROBLEMIMA, Devici stiže IZNENAĐENJE, a Vagu očekuje PRAVA SREĆA…

OKTOBAR DONOSI PROMENE U LJUBAVI: Lav u velikim PROBLEMIMA, Devici stiže IZNENAĐENJE, a Vagu očekuje PRAVA SREĆA…

28. rujna 2018. 0 By Admin 1

Lav

Dragi Lavovi, oprez!! Ukoliko ste u vezi ili imate simpatiju sa kojom zelite vezu, mogla bi da se zakomlikuje situacija samo zbog toga sto ste postali svojeglavi i previse tvrdoglavi. Dospustite partneru da se izrazi, poceo je da se osjeca potpuno izolovano. Obratite paznju.

 

Djevica

Ukoliko ste rodjeni u ovom znaku, vas ocekuje iznenadjenje. Pojavice se neko iz proslosti u vasem zivotu i poremetice vam vasu zivotnu rutinu u kojoj uzivate. Niste tip da volite nagle promjene, ali ponekad nije lose prilagoditi se odredjenoj situaciji ako mozemo da izvucemo korist koja nam je potrebna.

 

Vaga

Oktobar je vas mjesec, definitivno. Osjeticete nalet energije koji ce vam jako prijati, i ako odlucite da se upustite u flert ili nesto vise sa nekim ko vam se dopada, bicete definitivno dominantniji i to bi moglo da vam oznaci ovaj mjesec kao pocetak velike ljubavne price za vas.

 

Škorpija

Previse ste se opustili sto se tice partnera, ponasate se kao da sve na ovom svijetu mora da se vrti oko vas, i pazite, ako tako nastavite on bi mogao da izgubi interes u potpunosti…Sta su vasi prioriteti, ponasajte se u skladu sa njima, jer ako predjete granicu, on bi mogao zauvijek da ode.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3