Veliki horoskop po znakovima za OKTOBAR 2018. – Rak, Lav, Djevica

Veliki horoskop po znakovima za OKTOBAR 2018. – Rak, Lav, Djevica

28. rujna 2018. 0 By Admin 1

LAV – horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Odnosi s drugima i ljubavni život na prvom su mjestu i glavni interes Lavova tijekom listopada 2018. godine. Povremeno ćete doći do zaključka da previše energije trošite na ljubavni život, posebno ako ste duže u braku i napetost je rasla tijekom vremena. Komunikacija neće biti lagana budući da je Venera retrogradna od 5. listopada, a vlada kućom komunikacije Lava. Potrudite se više, nemojte biti tvrdoglavi i nemojte zanemariti osjećaje i želje voljene osobe. Ako ne budete obazrivi, vrlo brzo može doći do svađa. Iskoristite povoljne okolnosti tijekom listopada i razgovarajte o zajedničkim obavezama i planovima. Parovi koji dobro funkcioniraju mogu razgovarati o prinovi, preuređenju doma ili selidbi. U drugom djelu mjeseca planete podržavaju ponovno zbližavanje para, pronalazak zajedničkog tla i emotivnu usklađenost. Lavovi koji nisu u vezi i dalje su opušteni i dobro im je, nema interesa za ulazak u vezu, nego su više usmjereni na raščišćavanje stvari u privatnom životu.

Posao i novac

I tijekom listopada 2018. godine imat ćete dosta posla, ali će biti i dosta napetosti i neugodnosti. Skloni ste ulasku u rasprave, posebno kada se radi o novcu ili vrijednosti. Osjećaj da ne napredujete dovoljno koliko bi trebali ili da vas se ne cijeni dovoljno na poslu može biti izraženiji tijekom prvog dijela mjeseca. Nemojte izazivati druge, neće vam to donijeti ništa dobrog. Za neke propuste i poslove koji nisu odrađeni na vrijeme morat ćete odgovarati. Ne bi trebali agresivno reagirati, nego nastojte popraviti svoje greške i potrudite se još više na poslu. Vaš stav doslovno može osvojiti i zato stavite ego na stranu i nemojte naglo donositi zaključke. Uvidjet ćete da ima šanse za pregovore s nadređenom osobom o uvjetima na poslu i plaći. Napornim radom pridobit ćete poštovanje nadređenih i suradnika, posebno ako tek počinjete karijeru i morate se dokazati. Što se novca tiče, ne možete reći da vam je loše. Problemi nastaju onda kada trošite previše novca i zato vam se može činiti da novca nema nikad dovoljno. Razmislite o tome kako da uštedite.

Zdravlje i moral

Bit ćete umorni i pod stresom, ali barem možete biti sretni zbog onog što se na poslu odigrava. Drugi vam mogu zavidjeti na onom što ostvarite. Neko vrijeme morate odvojiti za opuštanje i odmor kako bi napunili baterije. U suprotnom bi mogli imati eksplozivne reakcije pred drugima, što vam donosi još više stresa i loš glas.

 

Savjet

Uslijed meteža na poslu nemojte zaboraviti na članove obitelji! Mogu vam biti pouzdana podrška.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3