Veliki horoskop po znakovima za OKTOBAR 2018. – Rak, Lav, Djevica

Veliki horoskop po znakovima za OKTOBAR 2018. – Rak, Lav, Djevica

28. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

DJEVICA – horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Tijekom listopada 2018. godine bit ćete društveniji. Zbog puno planeta u vašoj 3. kući rado ćete razgovarati sa susjedima, radnim kolegama i ljudima iz okoline. To se može odraziti i na ljubavni život. Ako niste u vezi, mogli bi upoznati vrlo zanimljivu osobu. Ako ste u braku, druženja s rodbinom, kolegama i prijateljima spašavat će vas od osjećaja usamljenosti u dvoje i dosađivanja u društvu partnera. Venera kreće retrogradnim hodom 5. listopada u kući komunikacije Djevice, što može donijeti nesporazume i krivo tumačenje partnerovih riječi ili osobe koja vas privlači. Budite strpljivi i slušajte što vam drugi govore, posebno što vam voljena osoba govori. Budite strpljivi i kada pojašnjavate što zapravo želite i izbjegavajte sukobe zbog nekih svojih principa. Ovo je period u kojem se puno važnih stvari može shvatiti delikatno i na neki način kao šala. Budite obazrivi kada razgovarate, posebno kada se radi o odnosima na daljinu ili s osobama druge nacionalnosti, jer vrlo lako može doći do nesporazuma zbog drugog jezika i kulture. U drugom dijelu mjeseca nemojte biti netolerantni prema boljoj polovici.

Posao i novac

Vašu 2. kuću, kuću zarađenog novca, aktiviraju Merkur (vladar Djevice), do 10. listopada i Sunce, do 23. listopada. U istoj kući događa se i Mlad Mjesec, 9. listopada i što se novca tiče, stvari izgledaju dobro. Mogli bi dobiti ponudu za novu suradnju od prijatelja ili grupe s kojom ste prije surađivali ili još uvijek surađujete. Imat ćete priliku da svoje kreativne i originalne ideje testirate, čak i one ideje koje se niste usudili pretvoriti u djelo do sada. Imajte na umu činjenicu da je Venera, planeta koja vlada kućom novca Djevice, retrogradna od 5. listopada i može donijeti zbrku i nesporazume, na primjer, kada pregovarate o plaći za novo radno mjesto ili kroz suradnju. Ovo će se manje odraziti na one koji pregovaraju o priljevu novca na poslu koji rade duže vremena, za isto poduzeće.

 

Drugi dio mjeseca je povoljan za otplatu dugova. Nemojte stvarati nove dugove, podizati kredit ili se zaduživati na neki drugi način i pokušajte se uklopiti u granicama sadašnjih primanja, jer ćete tako uspjeti riješiti neplanirane troškove. Na profesionalnom polju mogli bi puno toga ostvariti, najviše kroz suradnje s drugima. Vrijeme je da iskoristite svoje znanje, čak i da ga obogatite. Možda se vratite na fakultet, prijavite ispite koji su vam ostali ili upišete tečaj koji ste htjeli, ali niste imali vremena ili volje do sada.

 

Zdravlje i moral

Previše ozbiljno sve shvaćate i zaboravljate uživati u malim stvarima: u prisustvu i društvu najmilijih, kroz odnos s voljenom osobom i slično. Budući da je Mars u kući posla Djevice, preuzimat ćete previše posla. Trebali bi odvojiti više vremena za odmor. Kako bi uspješno odradili sve što si zacrtate, ne bi trebali odustati od vremena za kvalitetan odmor i opuštanje, jer jedino tako možete obnoviti svoju snagu. Novac donosi brige i stres, ali ostanite optimističnog pogleda na stvari.

 

Savjet

Na profesionalnom polju zaštitite svoja prava i pokažite koliko vrijedite i koje sposobnosti imate. Skromnost ostavite sa strane i nametnite se!

 

 

tarot-horoskop.com

Stranice: 1 2 3