ON TE VOLI CELIM BIĆEM! Ovo će ti reći SAMO muškarac koji je LUDO ZALJUBLJEN U TEBE

ON TE VOLI CELIM BIĆEM! Ovo će ti reći SAMO muškarac koji je LUDO ZALJUBLJEN U TEBE

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

-Ako vam kaže da ste mu nedostajali ili da ste falili negde jer niste mogli doći znajte da mu je u mislima samo bilo da se pojavite. On je čekao i nadao se da će vas videti. Mupkarci su jako drugačiji od žena kada je ljubav i veze u pitanju.

 

Možete lako da pročitate iz njegovo ponašanja i reči šta on zaista oseća.

 

-Ako vam poveri neku tajnu ili vam ispriča nešto lično što ga muči to znači da vam veruje i da želi da ima dublji odnos sa vama. Muškarci se retko poveravaju osim kada osete nešto prema ženi i kada znaju da joj mogu verovati.

 

On se brine za vas, ali želi i da proveri da li ćete vi da se zabrinete za njega. Iako su ”jači” pol, muškarci su ustvari nežni i maze koje traže ženu s kojom će moći da imaju svoj spokoj i mir i ljubav i sve što ide uz to.

 

-Ako on krene da vas zove nadimkom i zeza vas, smišlja smešne reči i sl on je zaista zaljubljen. Muškarci su kao deca, oni vole zabavu i u ljubavi. Kada su ludo zaljubljeni oni su stalno nasmejani, naročito ako su sa ženom koju vole. Oni se osećaju tada razdragano i sve im je zabavo i lepo kada su pored žene koju vole.

 

-Ako priča o budućnsti a u njegovoj priči pominje i vas znajte da se zaljubio jako i da vas voli kao nikog.

 

stizumesjecanja

 

Stranice: 1 2