Pun Mjesec u Biku 24.10.: Najveće PROMJENE osjetiće Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije a evo šta čeka TVOJ znak!

Pun Mjesec u Biku 24.10.: Najveće PROMJENE osjetiće Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije a evo šta čeka TVOJ znak!

24. listopada 2018. 0 By Admin 1

LAV

Ako ste rođeni pri samom početku Lava onda može biti malo teži dan i da se poželite svakog i svačeg osloboditi. Mnoge se stvari mogu sada riješiti, uz krizu, a posebno emocije pa ako ste bili povučeni, stidljivi, ponosni i s osjećajem krivice sada se to može lijepo prebroditi. Pojedini Lavovi se mogu osjećati nezadovoljno životnim standardom, a neki s društvom pa je vrijeme da se vi mijenjate kako bi se sve oko vas transformiralo.

 

 

DJEVICA

Dobro znate gdje ste ranije pravili greške pa sada nemojte isto raditi. Mnoge Djevice baš sada mogu oprostiti i zaboraviti neke stvari. Moguće su neke iznenadne situacije pa ako još uvijek imate ponos, stidljivost, ili osjećaj krivice, sada je vrijeme da to transformirate. Oslobodite se nezadovoljstva u društvu i nekim drugim odnosima.

 

 

VAGA

Vi sada imate događanja u sferi financija pa ako imate neke dugove ili vama duguju to se može rješavati u narednim mjesecima. Vaša inteligencija je zadivljujuća pa možete suditi i donositi zaključke u nekim raspravama. Pojedine Vage brinu o svom izgledu, savjetuju se s bitnom ženom. Izbjegavajte neumjerenu hranu i piće, štedite novac.

 

 

ŠKORPION

Vi ste sada sigurno pred nekim izborom koji se odnosi na vaš emotivni život. Moguća su i neka obiteljska okupljanja. Budite iskreni i vjerni u emotivnim vezama. Uživajte u lijepim kućnim okupljanjima, u lijepoj i ukusnoj hrani, srdačnom gostoprimstvu i zagrljaju.

Pojedini Škorpioni mogu imati i nepovoljan period pa nemojte dozvoliti da to utječe na vas i vaše poslovne planove.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3