Pun Mjesec u Biku 24.10.: Najveće PROMJENE osjetiće Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije a evo šta čeka TVOJ znak!

Pun Mjesec u Biku 24.10.: Najveće PROMJENE osjetiće Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije a evo šta čeka TVOJ znak!

24. listopada 2018. 0 By Admin 1

 

STRIJELAC

Možete pomoći ljudima koji imaju problema. Preporučuje se da se posvetite svom emotivnom i ljubavnom životu. Izbjegavajte puno hrane i nove recepte. Možetepovoljno kupiti neku odjeću i obuću. Odmarajte se, čitajte knjige i izbjegavajte davati novac na posudbu i previše vjerovati. Sve dobro provjerite.

 

 

JARA

Možete očekivati nagradu ili neku pohvalu od nekog tko je visoko kotiran i strog po prirodi, a ujedno dobar učitelj. Sve to trebate odmah prihvatiti, jer se druga prilika može pružiti nekad ili nikad. Ovaj Pun Mjesec je vrlo povoljan za vas kada se izuzme da kod nekih Jaraca može biti problema sa statusom u društvu. Vrijeme je da se transformirate da biste bili zadovoljni s pojedinim odnosima.

 

 

VODENJAK

lako je moguće da vam ovaj Pun Mjesec donese nešto protiv čega se vi borite ili možete napadati i tražiti da se sprovedu vaše ideje i način mišljenja. Mnogi Vodenjaci će željeti da sve svoje drage ljude okupe i ugoste pa već sada krenite sve dobro pripremiti. Budite ustrajni i bavite se sobom i svojim emotivnim životom.

 

 

RIBE

Moguće su neke drastične promjene kao što su zakonske kazne. Preporučuje se da budete ustrajni pa će se sve razriješiti. Neke Ribe sada mogu biti trudne ili biti na dijeti. Umjetničke Ribe mogu stvarati glazbu, pisati, slikati, crtati itd. Ako se bavite nekretninama ili želite uložiti novac u nekretninu, sada je povoljno vrijeme.

 

 

Autor: Željka Knežević

Stranice: 1 2 3