Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- JARAC, VODOLIJA I RIBE

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- JARAC, VODOLIJA I RIBE

1. studenoga 2018. 0 By Admin 1

jarac

Posao:

Dragi Jarčevi,
Sunce će 6. novembra praviti trigon sa Neptunom i olakšaće vam saradnju i dogovore sa saradnicima. Umećete da se prilagodite okolnostima na poslu jer ćete biti dobro organizovani i snalažljivi. Jupiter će 8 novembra ući u znak Strelca i u vaše polje tajni. Kako je Jupiter snažan u Strelcu, doneće vam mogućnost da jasnije sagledate šta se dešava u pozadini. Uspeh ćete postići u poslovima koji su vezani za kancelarijski rad, administraciju, zdravstvene ustanove kao i za putovanja na duže relacije kao što je transport robe i putnika ili turizam. Venera će praviti trigon sa Marsom 9. novembra i omogućiće vam napredak u poslovima koji su bili u zastoju duže vreme. Imaćete uspeha u oblastima pravosuđa, konsaltinga, kao i u poslovima koji su vezani za komunikacije, saobraćaj, IT sektor, ali i za usluge lepote i posredovanje u trgovini. Sunce će praviti sekstil sa Plutonom 11. novembra. Imaćete dobar osećaj za rukoviođenje i bićete vrlo odlučni i puni samopouzdanja u poslovnim akcijama što će vam doneti uvećani profit i poboljšati saldo na vašem računu.
Venera će krenuti direktno 16. novembra i vaši prioritetni poslovi će početi da se odvijaju brže i kvalitetnije jer više neće biti smetnji i zastoja. Merkur će krenuti narednog dana retrogradno u vašem polju tajni, što će dovesti do teškoća prouzrokovanim od strane konkurencije. Izbegavajte da ulazite u nelegalne poslovne poduhvate i da obrćete finansije van legalnih kanala jer vam to može naneti štetu. Sunce i Merkur će krajem meseca praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam omogućiti da dogovorite važne poslovne prokjekte za koje ćete dobiti finansijsku i stručnu podršku. Počećete da ih pripremate za realizaciju u koju ćete krenuti vrlo brzo i koja će vam doneti veliku i sigurnu zaradu.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju honorarni posao koji bi im kasnije mogao omogućiti da se zaposle za stalno. Posao će biti vezan za istraživanje tržišta.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam više radosti i zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Osećaćete potrebu da više vremena provodite zajedno i osmislićete i zajedničke ciljeve kojima ćete se posvetiti i zajedničku zabavu u kojoj ćete uživati. Poboljšaćete komunikaciju, dobro ćete se razumeti i oko svega važnog ćete umeti da se dogovorite.
U drugoj dekadi novembra nailazićete na prolazna neslaganja oko jednog zajedničkog cilja, što će zahtevati pažljiv pristup i iskrenost. Izbegavajte da prećutkujete partneru vaše potrebe i želje jer će to više uticati na mogućnost nesuglasica u odnosu na to da otvoreno kažete šta želite, čak i ako se vaš partner ne bude složio u svemu sa vama.

 

Ako ste slobodni:

Mogućnosti da uđete u ozbiljnu vezu nisu povoljne tokom novembra. Nekoliko osoba će vas privući ali nakon što uđete u komunikaciju sa jednim po jednim od njih, uvidećete kako niko nije dovoljno zreo ili emotivno stabilan i da najviše što možete da dobijete jeste slobodna veza ili prolazna avantura. To vas neće zanimati. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vam odgovarati kao partner ali će biti zauzeta. Ipak, biće spremna da sa vama uđe u tajnu vezu.
Nešto stariji Jarčevi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su u prošlosti imali ljubavu avanturu ali su im se putevi razišli. Pokušaćete ponovo i u početku će vam delovati da je vaša veza skladna. Budućnost će pokazati da li će tako ostati.

 

 

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini novembra. Dobro bi vam došlo da više vremena provodite na čistom vazduhu u prirodi. Jedan ili dva vikenda na planini će pozitivno uticati na vaše zdravlje u celini. U drugoj polovini novembra ćete biti osetljivijeg zdravlja. Moguće su disajne smetnje, prehlada i slaba cirkulacija kao i artritis.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više vitamina i gradivnih materija koje možete unositi konzumacijom integralnih žitarica, jogurta, tvrdih sireva, kuvanog krompira i šargarepe. Pileće i goveđe meso možete češće da konzumirate, kao i ribu. Od voća će vam prijati suvo voće i to grožđe i šljive. Umanjite unos mahunarki, kafe i masnoća. Potreban vam je magnezijum.

 

Srećni brojevi:

3, 16, 18, 23,26

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3