Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- JARAC, VODOLIJA I RIBE

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- JARAC, VODOLIJA I RIBE

1. studenoga 2018. 0 By Admin 1

ribe

Posao:

Drage Ribe,
Sunce će 6. novembra praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku. Pokazaćete u najboljem svetlu svoje radne kvalitete. Možete osvojiti pohvale i nagrade. Imaćete dobar osećaj za lične nastupe i kako da uvećate svoju popularnost. To vam može doneti dobitke ako se bavite menadžmentom ili kreativnim poslovima. Budite pažljivi kada se radi o rukovanju novcem jer će Uran retrogradno da se vrati u znak Ovna i vašem polje novca što će izazvati iznenadna previranja i nedostatak potrebnih sredstava za jedan projekat. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca što će vam doneti nove mogućnosti za stručnu specijalizaciju i dobijanje višeg stepena u vašoj oblasti delatnosti. Otvoriće vam se mogućnost da sarađujete sa inostranstvom. Od osoba na višem poslovnom položaju dobićete podršku za realizaciju jedne vaše ideje. Sunce će 11. novembra praviti sekstil sa Plutonom, što će poboljšati podršku i saradnju sa osobama od autoriteta kada se radi o projektima od dugoročnog značaja. To će vam pomoći da prevaziđete finansijske prepreke i teškoće.
Mars će 16. novembra ući u vaš znak i dovešće vas u situaciju da preuzmete rukovodeću ulogu koja će zahtevati da budete zahtevniji i oštrije postupate u odnosima sa podređenima i saradnicima, a to nije baš u skladu sa vašom prirodom. Venera će krenuti direktno što će poboljšati platni promet pa ćete uspeti da rešite veći deo zaostalih finansijskih obaveza. Merkur će 17. novembra krenuti retrogradno, što će prouzrokovati zastoje u razmeni informacija. Ovaj period vam neće biti povoljan za poslovna putovanja i sklapanje novih ugovora. I pored toga, 26. novembra ćete sklopiti jedan vrlo profitabilan ugovor kada Sunce bude pravilo konjunkciju sa Jupiterom. Uspeh vas očekuje u oblastima finansija i izdavačke delatnosti.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da zasnuju saradnički odnos sa firmom koja se bavi prodajom inostrane robe. Posao možete dobiti i kao akviziter u prodaji knjiga.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra će vam proteći u skladnim odnosima sa voljenom osobom. Planiraćete zajedničke ciljeve, vaša komunikacija će biti na potrebnom nivou i umećete da jedno drugo razveselite. Emocije ćete pružati iskreno i imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Uživaćete u izlascima na društvene manifestacije i na izlete vikendom.
Druga polovina novembra doneće vam teškoće zbog toga što će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuti retrogradno. To će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva, neporazuma i konfliktnih situacija u vezi dogovora koje ćete odlagati jer ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Partner će se osećati zapostavljeno. Izbegavajte svađe.

 

 

Ako ste slobodni:

Uporno ćete pokušavati da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i koju ste nedavno upoznali preko jednog prijatelja na zabavi. Vaši napori će odlaziti u prazno što će vas činiti razočaranim. Saznaćete kako se neko drugi dopada vašoj simpatiji. Sredinom novembra ćete obnoviti kontakt sa osobom s kojom ste nekada ranije imali ljubavu avanturu. Posle nekoliko viđanja bićete spremni da pokušate ponovo jer ćete shvatiti gde ste pravili propuste u prošlosti.
Nešto starije Ribe će početi da se viđaju sa osobom koja im se dopada od ranije, a sa kojom su imale do sada površan kontakt. U početku će sve ići ka mogućnosti ulaska u vezu, ali će u drugoj polovini novembra doći do zastoja.

 

 

Zdravlje:

Imaćete volju da se bavite rekreativnim aktivnostima i često ćete biti u pokretu. Posebno će vam od ruke ići plesovi kao što je tango, samba, zumba i slično, a to će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju ali i na vase psihičko stanje. Bićete opušteniji i otporniji na stres. Imunitet će vam se pojačati i bićete najvećim delom meseca stabilnog zdravlja.
Potrebno je da kombinujete hranu koja sadrži proteine sa hranom koja u sebi sadrži vlakna. Prijaće vam grašak, pasulj i sočivo, kao i kupus. Integralne žitarice kao što su ječam, heljda i raž, možete kombinovati sa mlekom ili jogurtom. Umanjite unos mesa i uopšte namirnica životinjskog porekla, osim jaja i mlečnih proizvoda. Pojačajte magnezijum.

 

Srećni brojevi:

1, 6, 14, 19, 23

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3