Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- JARAC, VODOLIJA I RIBE

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- JARAC, VODOLIJA I RIBE

1. studenoga 2018. 0 By Admin 1

vodolija

 

Posao:

Drage Vodolije,
Sunce koje prolazi kroz vaše polje posla i karijere će 6. novembra praviti trigon sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za investicije i zaradićete veću sumu koju ćete moći da uložite u pokretanje novih projekata. Uran će se retrogradno vratiti u znak Ovna što će dovesti do neočekivanih teškoća u pregovorima i organizaciju u vezi jednog od predviđenih projekata, što će zatevati od vas da budete prilagodljivi. 8. novembra će Jupiter ući u znak Strelca i u vaše polje saradnika što će da poboljša vašu saradnju i doneće vam nove poslovne kontakte, veze i uspeh u timskom radu. Ostvarićete profitabilnu saradnju sa turističkim agencijama, društvenim organizacijama, finansijerima i obrazovnim institucijama. Venera će 9. novembra praviti trigon sa Marsom koji prolazi kroz vaš znak i doneće vam pomak u saradnji sa inostranim partnerima kao i bolje pozicije na poslu. Vaš autoritet će se više poštovati i uspećete da obezbedite bolju podršku za razvoj projekta koji uključuje organizaciju seminara, kurseva i edukativnih programa. Uspeće vam i jedan dogovor iza zatvorenih vrata.
Mars će 15. novembra praviti sekstil sa Uranom. Ostvarićete neočekivani uspeh u organizaciji i pregovorima, kao i u poslovima koji su povezani sa oblastima trgovine i informacija. Prestići ćete konkurenciju. Mars će 16. novembra ući u znak Riba i vaše polje novca što će dovesti do nestabilne situacije i važni je da budete pažljivi. Merkur će dan kasnije krenuti retrogradno u vašem polju saradnika što će dovesti do nesporazuma, kašnjenja i odlaganja, tako da ćete biti primorani da se reorganizujete. Treća dekada novembra biće pomalo stresna zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom i dovešće do konflikta u saradničkim odnosima ali to ćete rešiti do kraja meseca. Na polju novca imaćete stabilnu situaciju.
Nezaposlene Vodolije će imati najviše šansi da dobiju posao na mestima gde mogu da pokažu svoje rukovodeće sposobnosti i gde je važno imati lični stav.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Neptunom na početku novembra doneće vam bolji osećaj za potrebe voljene osobe i umećete da se adekvatno postavite u svakoj prilici i pružite podršku i razumevanje. Manje nesuglasice mogu iskrsnuti neočekivano zbog sitnice ali ćete brzo da ih ublažite dogovorom. Poboljšaće se i vaša intima, pojačaće se strasti i oboje ćete biti ispunjeni.
Druga polovina novembra doneće vam više druženja sa zajedničkim prijateljima. Bićete otvoreniji za izlaske, zabavu i preduzećete više inicijative da zainteresujete voljenu osobu za zajedničke aktivnosti. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom 26. novembra omogućiće vam da započnete sa realizacijom važnog zajedničkog cilja čije će vas ostvarenje oboje usrećiti.

 

 

Ako ste slobodni:

Mesec novembar vam je povoljno postavljen za romantične susrete i za upoznavanje osobe koja ima u sebi osobine koje želite da neko s kim ste u vezi poseduje. U početku ćete biti nesigurni i nećete nalaziti pravi način sa priđete osobi koja vam se dopada i prave reči. Od sredine novembra ćete biti slobodniji i uspećete da privučete pažnju. Ubrzo ćete se bolje upoznati i početi da izlazite i da češće viđate. U trećoj dekadi meseca ući ćete u skladu emotivnu vezu i bićete srećni.
Nešto starije Vodolije će pokušavati da privuku pažnju osobi sa kojom su ranije imali dobar kontak ali se to vremenom izgubilo. Uspećete da obnovite taj kontakt, a pojaviće se i obostrane simpatije. Shvatićete da ste stvoreni jedno za drugo.

 

 

Zdravlje:

Tokom novembra će vaše zdravlje biti uglavnom dobro i stabilno. Bićete često u pokretu i prijaće vam da posećujete teretanu ili fitnes centar i da budete fizički aktivni. To će uticati i na vaše dobro raspoloženje. Manje tegobe su moguće u predelu urogenitalnog trakta ako budete nepažljivi i ne budete se toplije oblačili. Bićete osetljivi na stres.
Vaša ishrana treba da sadrži proteine koji se nalaze u žitaricama, integralnom pirinču, jabukama, pomorandži, ananasu, sušenim smokvama, kao i u jelima od ribe i morskih plodova. Ova hrana može da vam se svakodnevno nalazi na jelovniku. Izbegavajte brzu hranu, grickalice i alkoholna pića. Pijte više vode i sveže ceđenih sokova.

 

Srećni brojevi:

2, 8 ,14, 19, 24

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3