Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- VAGA, ŠKORPIJA I STRIJELAC

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- VAGA, ŠKORPIJA I STRIJELAC

1. studenoga 2018. 0 By Admin 1

vaga

Posao:

Drage Vage,
Sunce će 6. novembra praviti trigon ka Neptunu. Imaćete dobar osećaj kako da pribavite neophodna sredstva koja biste uložili u povećanje obima vaših usluga, za šta ćete imati pomoć i podršku jedne osobe na visokom položaju. Uran se retrogradno vraća u znak Ovna što će će vam doneti neočekivane teškoće u saradnji sa jednim poslovnim partnerom zbog nečega što nije na vreme rešeno ili nije dogovoreno kako treba u vezi zajedničkih poslova. Jupiter 8. novembra ulazi u znak Strelca i vaše polje komunikacija. Pokrenućete niz sastanaka na kojima ćete dogovarati nove poslovne projekte. To će od vas zahtevati da budete u pokretu i da se bolje organizujete. Bićete prilično motivisani. Trigon Venere sa Marsom omogućiće vam da poboljšate odnose sa saradnicima i da brže i efikasnije postižete planirane ciljeve. U drugoj dekadi novembra Sunce će praviti sekstil sa Plutonom i pružiće vam priliku da mudrim i dobro orgaizovanim akcijama uvećate vaš profit. Uspešno ćete okončati jedan važan projekat ili zadatak pre predviđenog roka što će dodatno uvećati zaradu.
Mars će 16. novembra ući u znak Riba i vaše polje usluga, a Venera će krenuti direktno u vašem znaku. Postaćete ljubazniji u poslovnim odnosima i umećete da istaknete svoje radne i lične kvalitete. U dogovorima ćete nailaziti na teškoće u vezi dela koji se tiče finansija, što će otežavati postizanje povoljne saradnje. Merkur će 17. novembra krenuti retrogradno upravo u vašem polju komunikacija, što će dovesti do nesporazuma, otežaće pregovore, a biće uobičajena i kašnjenja u razmeni informacija. Treća dekada novembra donosi vam teškoće na polju usluga, dok ćete uspeh i očekivanu zaradu ostvariti u oblastima administracije, trgovine energetskim resursima i građevinarstva. Postići ćete rokove.
Nezaposlene Vage će imati povoljne šanse da dobiju posao u oblastima komunikacija, novinarstva, izdavaštva ili u call centru za posršku korisnicima.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Uran će se 6. novembra retrogradno vratiti u znak Ovna i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će uneti napetosti u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u situaciji da morate da rešavate nešto što ste smatrali da ste rešili i da vam se neće ponavljati u vezi. Ovog puta ćete trebati malo više da se potrudite ali ćete uspeti da uklonite smetnje i bićete zadovoljni.
Druga polovina novembra donosi vam prolazne nesuglasice jer ćete želeti više zabave ali će se vaše potrebe za vrstom zabave razlikovati od potreba vašeg partnera. Sekstil Marsa sa Saturnom 27. novembra doneće vam stabilnost u vezi i više ćete vremena provoditi zajedno, a porodični odnosi će se poboljšati. Ispunićete jednu želju voljenoj osobi.

 

 

Ako ste slobodni:

Mesec novembar donosi vam izuzetno povoljnu mogućnost da uđete u strastvenu i skladnu emotivnu vezu. Venera će praviti trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće u vaš život osobu sa kojom ćete pronaći dosta zajedničkog i koja će vas snažno privući. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose i strasti će postati prejake što će dovesti do nestabilnosti i napetosti. Do kraja meseca ćete uspeti da se stabilizujete i započećete skladnu i stabilnu vezu.
Starije Vage će pokušati da nastave gde su stale sa osobom sa kojom su prekinule vezu u prethodnom periodu. Biće vam potrebna odlučnost kako se ne bi ponovile situacije koje su prouzrokovale prekid. Važno je da poboljšate komunikaciju.

 

 

Zdravlje:

Polje zdravlja vam je snažno postavljeno u novembru. Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja ulazi u znak Strelca gde je u sedištu što će ojačati vaš imunitet. Potrebno vam je da više vremena provodite na čistom vazduhu. Merkur će biti retrogradan u drugoj polovini novembra što će vam doneti slabost disajnih organa, kao i sklonost prehladi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više namirnica bogatih proteinima i vlaknima. Na jelovniku bi mogao češće da vam se nalazi grašak, pasulj, sočivo, kao i šargarepa, kupus i krompir. Meso, mleko, sireve i hleb konzumirajte umereno. Pojačajte voće, kako sušeno tako i sveže, kao što su urme, smokve, jabuke i pomorandža. Izbegavajte brzu hranu i grickalice.

 

Srećni brojevi:

6, 10, 14, 19, 24

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3