Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- VAGA, ŠKORPIJA I STRIJELAC

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- VAGA, ŠKORPIJA I STRIJELAC

1. studenoga 2018. 0 By Admin 1

skorpija

Posao:

Dragi Škorpioni,
Sunce će praviti trigon sa Neptunom 6. novembra. Imaćete dobar osećaj kako da prihvatite jedan rizik u pogledu investicija što će vam se isplatiti. Vaša kreativnost će biti pojačana, što će vam omogućiti da dobijete donacije za jedan vaš projekat. Od ruke će vam ići rad sa decom, imaćete uspeh u prosveti, ugostiteljstvu i oblastima zabave i umetnosti. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i vaše polje novca. Doneće vam bolji osećaj za rukovanje novcem i naučićete da sagledavate mudrije i iz više i šire perspektive tokove novca, a to će vam doneti korisne uvide u oblasti gde možete da ostvarite dobitke kroz investiranje ili trgovanje berzanskim akcijama. 11. novembra će Sunce praviti sekstil sa Plutonom. Nastupaćete samopouzdano ali ćete u isto vreme umeti da se prilagodite sagovornicima u vezi važnih pregovora oko jednog projekta. Mars će ući u znak Riba 16. novembra što vas upozorava da ne preduzimate rizične poteze i da izbegavate finansijske mahinacije. Venera će krenuti direktno u vašem polju tajni, što će vam razotkriti mahinacije drugih oko vas.
Merkur će krenuti retrogradno 17. novembra u vašem polju novca. Bilo bi poželjno da obustavite nove investicije i da se pokrenete ka rešavanju zaostalih i odloženih finansijskih obaveza. Novac koji očekujete će kasniti. Pazite i na nesporazume koji su mogući i na pogrešne poteze jer vam to može naneti gubitke. U trećoj dekadi novembra Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere ulazi u znak Strelca i praviće konjunkciju sa Jupiterom. Uspećete da mudrim i dobro isplaniranim potezima rešite veći deo zaostalih finansijskih obaveza i da privučete dobitke i veću sumu novca na vaš račun. Uspeh vas očekuje ako se bavite bankarstvom, ekonomijom, knjigovodstvom, izdavaštvom i turizmom.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima administracije i knjigovodstva. U prednosti će biti oni koji imaju iskustva sa finansijama.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Uran će početkom novembra da se vrati retrogradno u znak Ovna i izaći će iz vašeg polja ljubavi i partnerstva. To će vam doneti mirniji period ali će svakako biti važno da i dalje rešavate ono što potencijalno može da ometa vaš odnos sa partnerom. Trigon Venere sa Marsom pojačaće vašu vezanost jedno za drugo i probudiće uspavane strasti.
Druga polovina novembra pokrenuće vas da nadoknadite propuštene zajedničke trenutke zahvaljujući prelasku Venere u direktan hod. Počećete da više vremena provodite sa voljenom osobom. Izlazićete češće na pozorišne predstave, u bioskop, na izložbe, koncerte i na mesta koja volite. Izaćićete više puta sa voljenm osobom u restoran. Oboje ćete biti srećni.

 

 

Ako ste slobodni:

Trigon Sunca sa Neptunom učiniće da se zaljubite početkom novembra. Bićete zaneseni i idealizovaćete osobu u koju se zaljubite ali vam to neće, na sreću, doneti razočaranja. Osoba koja vam se dopada će se potruditi da bude u skladu sa vašim očekivanjima. Između vas dvoje će vrlo brzo proraditi strasti i ući ćete u intimne odnose i u emotivnu vezu. Otkrićete kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i počećete da istinski uživate jedno u drugom.
Stariji Škorpioni će biti raspoloženi za avanture i već početkom meseca će upoznati osobu koja će ući sa njima u neobaveznu i slobodnu vezu. Ubrzo će doći do neočekivane emotivne bliskosti i do kraja meseca bićete u vezi.

 

 

Zdravlje:

Povratak retrogradnog Urana u vaše polje zdravlja doneće vam više stresnih situacija i bićete podložni psihosomatskim smetnjama. Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti kako bi vaš imunitet bio stabilniji. U trećoj dekadi novembra kontrolišite krvni pritisak jer će biti nizak, a moguća je i slaba cirkulacija kao i hormonske i alergijske smetnje.
Pojačajte unos voća, posebno jabuka, pomoranže, ananasa, ali i sušenog voća kao što su urme, smokve, suvo grožđe i to kombinujte da pšeničnim, ječmenim i raženim pahuljicama. Čia i bundevine semenke, indijski oraj i badem možete uzimati češće. Meso, mleko i sireve jedite u umerenim količinama. Smanjite kafu i slatkiše. Pojačajte vodu i C vitamin.

 

Srećni brojevi:

4, 9, 11, 16, 22

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3