Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- VAGA, ŠKORPIJA I STRIJELAC

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- VAGA, ŠKORPIJA I STRIJELAC

1. studenoga 2018. 0 By Admin 1

strelac

Posao:

Dragi Strelčevi,
Uran se 6. novembra retrogradno vraća u znak Ovna i upozorava vas da nije poželjno da ulazite u finansijske i poslovne rizike. Moguće su neočekivane komplikacije ako se bavite oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Jupiter vaš vladar će 8. novembra ući u vaš znak i doneće vam više sigurnosti, optimizma i samopouzdanja u ličnim nastupima i u obavljaju svakodnevnih obaveza. Ovo je posebno povoljno za Strelčeve koji se bave menadžmentom, koji su na rukovodećim i odgovornim funkcijama, za samostalne privrednike, vlasnike formi i korporacija i za kreativce, freelancere i umetnike. Počećete da sve više preuzimate stvari na poslu u svoje ruke i postizaćete bolji kvalitet u radu. Venera će 9. novembra praviti trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da postignete skladne saradničke odnose i doneće vam veliki uspeh u svemu što obuhvata timski način rada i saradnju sa IT sektorom, društvenim i poslovnim organizacijama, a uspećete i da sklopite profitabilne dogovore, kao i da ostvarite bolju zaradu. Sunce će praviti sekstil sa Plutonom u vašem polju novca.
Venera će krenuti direktno 16. novembra. Vaša saradnja i poslovne veze, kao i podrška od strane nadređenih će se pojačati. Narednog dana će Merkur krenuti retrogradno u vašem znaku, štop će vas činiti usporenim, pomalo rasejanim, sklonim nesporazumima u komunikaciji. Bićete primorani da odložite započinjanje nekih projekata i da se vratite ponovo na organizaciju i ispravljanje grešaka u planovima. Treća dekada novembra usporiće dovršavanje jednog projekta ali ćete zato uspostaviti povoljnu saradnju sa jednom osobom na visokom položaju, a i vama se otvara mogućnost napretka na poslu. Neke pregovore ćete do kraja meseca obnoviti. Uspećete da reorganizujete vaše planove i pokrenete novi projekat.
Nezaposleni Strelčevi će dobiti mogućnost da započnu sopstveni posao ali će u realizaciju uspeti da krenu u trećoj dekadi novembra. Nailaziće u početku na manje prepreke i smetnje.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam skladne odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prema partneru ćete se odnositi sa puno pažnje, pružaćete podršku i imaćete razumevanja. Poboljšaćete komunikaciju i prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu tako što ćete ispunjavati želje i poklanjati joj lepe stvari.
U drugoj polovini novembra Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradno, što će dovesti do nesuglasica sa partnerom zbog nejasnoća, često u vezi sitnica. Imaćete mnogo sitnih nesporazuma i jednu svađu 26. u mesecu kada će Merkur praviti kvadrat sa Marsom. Do kraja novembra ćete uspeti da prevaziđete teškoće i postignete sklad u vezi.

 

 

Ako ste slobodni:

Dopada vam se jedna osoba ali znate kako je to neko ko je u vezi ili braku, tj. nije slobodan. Bez obzira na to, ta osoba će vam dati do znanja da želi da se upusti sa vama u tajnu vezu. Razmišljaćete da li da pristanete ali ćete sredinom novembra upoznati nekog novog ko će u vama razbuktati strasti. U početku ćete nailaziti na razne prepreke u pokušaju da se približite vašoj novoj simpatiji i već kada skoro odlučite da odustanete doći će do zbližavanja i ulaska u avanturu.
Nešto stariji Strelci će nakon dužeg vremena viđanja sa osobom koja im se dopada i neizjašnjavanja iste o tome šta želi od njih, konačno dobiti polovinom meseca jasan signal da mogu pokšati i nešto više. To će biti samo prvi korak ka vezi.

 

 

Zdravlje:

Venera koja vlada vašim poljem zdravlja će se sredinom novembra vratiti u direktan hod i vaše zdravlje će početi da se popravlja. Imunitet će vam ojačati ali ćete u tu svrhu trebati i vi da se potrudite tako što ćete više vremena odvojiti za fizičke vežbe. U drugoj polovini novembra ćete biti nervno napeti, osetljivi na stres. Biće vam potreban odmor.
Potrebno je da vaša ishrana bude pojačana zbog slabijeg imuniteta. Uzimajte više meda, ceđenog soka od limuna, pomorandže i grejfruta. Pojačajte voća jabukama, kao i sušenim smokvama, grožđem i šljivama. Češće jedite morsku ribu. Od povrća konzumirajte više pasulja, graška i kupusa. Umanjite unos mleka i šećera. Meso jedite umereno.

 

Srećni brojevi:

4, 9, 14, 17, 22

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3