Nedeljni Ljubavni Horoskop do 11. novembra: Bik u strastvenoj vezi, Devicu čeka razočaranje, a jedan Zodijak očekuje veliko iznenadjenje…

Nedeljni Ljubavni Horoskop do 11. novembra: Bik u strastvenoj vezi, Devicu čeka razočaranje, a jedan Zodijak očekuje veliko iznenadjenje…

3. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Energija vam je u ponedeljak na zavidnom nivou, ali koncentracija baš i nije. Nemojte da propustite ljubavne signale, samo zato što vam je glava u oblacima. Zatim oko utorka i srede nemojte se uzrujavati zbog svog ljubavnog života ili da rizikujete i upadnete u raspravu sa nekim, nego pokušajte da se malo osamite – prošetajte, pogledajte neki dobar film ili pripredite sebi lepu večeru. Povratite svoju koncentraciju, jer ćete želeti da budete u dobroj formi pred kraj radne endelje, kada su zabava i flert na vratima i spremni za vas. Tokom vikenda ne dozvolite da vas omete neki minorni događaj, postoji važnija stvar koja se zove ljubav!

 

 

 

LAV

U ponedeljak će kombinacija razuma i osećanja doprineti odličnom ljubavnom izboru, bolje nego da dozovlite da jedno ili drugo prevlada. Istupite malo iz situacije i sagledajte šta je to nedostaje. Dobar izlazak sa potencijalnim partnerom ili zabava sa prijateljima oko utorka i srede biće u znaku učenja – da sa vama u društvu sve može izgledati neverovatno seksi i privlačno. Uzmite časove kuvanja, ili idite na neko zanimljivo predavanje. Možda to bude i poslovni sastanak! Pred kraj radne nedelje moraćete se posvetiti poslu. Vodite računa o obavezama, jer vikend prad vama nudi obilje mogućnosti, uključujući i ljubavne!

 

 

DEVICA

Ukoliko imate velika ljubavna očekivanja u ponedeljak, možete se malo razočarati. U utorak i sredu povedite računa o finansijama ili poslu i fokusirajte se na to. Kraj radne nedelje donosi mogućnosti da zasijate, kada su ljubav i razum u pitanju. Duboka filozofska rasprava pomoćiće u svemu tome – i ako je ona sa jednom određenom osobom koja vam se sviđa, to će pomoći da se dublje povežete. Dobar izlazak sada ne mora biti ekstravagantan – samo nešto uobičajedno sa osobom koja je na vašem intelektualnom nivou. Tokom vikenda se postarajte da vaše dobro oko za detalje ne zataji (posebno kod voljene osobe).

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4