Nedeljni Ljubavni Horoskop do 11. novembra: Bik u strastvenoj vezi, Devicu čeka razočaranje, a jedan Zodijak očekuje veliko iznenadjenje…

Nedeljni Ljubavni Horoskop do 11. novembra: Bik u strastvenoj vezi, Devicu čeka razočaranje, a jedan Zodijak očekuje veliko iznenadjenje…

3. studenoga 2018. 0 By Admin 1

VAGA

U ponedeljak ćete imati više sreće sa savetom prijatelja, povodom vašeg ljubavnog života, nego sa vašim sopstvenim mišljenjem. Zatim oko utorka i srede, očekujte ekstreme, posebno oko neke veze ili osećanja vezana za nju. Čas gore, čas dole, retko kad će biti u sredini, gde biste vi najviše voleli da bude. Sačekajte kraj radne endelje, kada ćete moći preuzeti prednost nad tim delom svog života i iskoristiti energiju zvezda koja je uz vas. Tokom vikenda podelite osećanja sa nekim ko vam je drag, budite iskreni ili se jednostavno zabavite. Ukoliko se pitate šta želite da podelite sa nekim, ili sa kim da podelite, odgovor bi mogao stići upravo tada!

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavna misterija nikako ne odgovara vašoj pronicljivoj prirodi u ponedeljak. Moguće je da ćete otkriti nešto neverovatno. Oni koji su u vezi, treba da daju sve od sebe da izbegnu svađe u utorak i sredu, jer može biti teška i prljava! I one koji su singl i u vezi, tih dana obavijaće veo sjajne romantične karme. Kraj radne nedelje mogao bi doneti neka romantična uzbuđenja, ali kada budete reagovali na to imajte na umu da nikako ne žurite! Odovojite vaše slatko vreme i uživajte u tom divnom iznenađenju. Tokom vikenda male stvari značiće vam više nego ikad. Pripazite na neki nagoveštaj izdaje!

 

 

 

 

STRELAC

Neko ili nešto kao da vas drži i ne dozvoljava da iskusite izazove pred sobom u ponedeljak. Sačekajte utorak ili sredu kada će vam se povratiti snaga i vera. Bićete atraktivni suprotnom polu, a iz vas će zračiti strast. Takođe, zvezde vam pružaju sjajnu podršku da iskoristite tu svoju energiju i provedete nezaboravno romantično veče ili dan sa nekim ko vam se dopada (ili partnerom, ukoliko ste u vezi!). Budite mudri jer ste vi zvezda večeri! Ukoliko ljubav malo zastane sa svojim zračenjem pred kraj radne nedelje, budite strpljivi jer vam je verovatno i potreban predah. Tokom vikenda ponovo vas očekuju uzbuđenja po pitanju ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4