Nedeljni Ljubavni Horoskop do 11. novembra: Bik u strastvenoj vezi, Devicu čeka razočaranje, a jedan Zodijak očekuje veliko iznenadjenje…

Nedeljni Ljubavni Horoskop do 11. novembra: Bik u strastvenoj vezi, Devicu čeka razočaranje, a jedan Zodijak očekuje veliko iznenadjenje…

3. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Vama ide od ruke svaka pisana poruka, posebno u ponedeljak. Sedite i napišite jednu osobi koja vam se dopada preko društvene mreže (usput doterajte i svoj profil!). Ukoliko ste u vezi, takođe, možete napisati ljubavnu poruku i okačiti je na ogledalo (ili frižider, zavisi gde ste sigurni da će vaš partner prvo pogledati ujutro!). Oko utorka i srede na prvom mestu će vam biti karijera, te se fokusirajte na svoj radni prostor. Pripremite se za kraj radne nedelje kada ćete biti više okrenuti ka pitanjima srca. Biće šteta da radite do kasno u četvrtak i petak, kada su to dani koji obećavaju sjajnu zabavu (a vi se osećate tako seksi!). Tokom vikenda ako dođe do rasprave između vas i partnera (ili potencijalnog!), imajte na umu da je „manje bolje“!

 

 

 

VODOLIJA

Bićete malo rasejani u ponedeljak, toliko da će partner ili potencijalni partner pomisliti kako niste zainteresovani onoliko koliko govorite da jeste! Zatim oko utorka i srede, fokusiraćete se na ljubavne želje koje će vam pomoći da dođete do rešenja kako da nastavite dalje. Potražite malo i pronaćićete. Pred kraj radne nedelje energija će biti malo čudna, ali srećom vi ćete biti u stanju da se nosite sa njom. Osećaćete se seksi i zavodljivo tokom vikenda. Oni koji su u vezi mogli bi da se okrenu partneru i pokažu koliko mu je stalo; singl bi trebali da se pripreme za sjajan provod!

 

 

RIBE

U ponedeljak testirajte nove vode u kojima ste se našli. Ukoliko ste singl, proverite činjenice koje imate o nekom ko vam se sviđa; ukoliko ste u vezi, iznenadite svog partnera sa nečim lepim. Ljubav će izgledati kao slagalica u utorak ili sredu, a postavljanje delova na svoje mesto zahtevaće i vašu pažnju. Može biti veoma zanimljivo! Od četvrtka do subote bićete u prilici da saznate dosta toga o onom ko vam se sviđa (ili partneru što niste znali do sada!), zato dobro slušajte šta vam govori! U nedelju se opustite i relaksirajte.

 

 

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4