DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Vagu očekuje novi početak, Vodolija pred važnom odlukom, Rak na velikom testu…

DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Vagu očekuje novi početak, Vodolija pred važnom odlukom, Rak na velikom testu…

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Ako neko pokuša da vas kritikuje, nemojte se bojati da se branite. Drugi ljudi se ne boje da vam kažu šta im je na umu pa zašto bi se onda vi plašili. Možda ćete se osećati kao da vas neko gura samo da bi video do kojih granica može da ide. Verovatno samo žele da dobiju neku reakciju sa vaše strane. Budite iskreni o tome kako se osećate i objasnite im, umesto što dopuštate da budete povređeni.

LAV

Sprijateljite se sa nekim i pomozite mu umesto što stalno gledate kako da izvučete korist iz svega i pomognete samo sebi. Udružite se sa ljudima i ponudite im pomoć umesto što je tražite. Ponudite više sebe i videćete da se na duže staze to više isplati jer ćete dobiti mnogo više nego što se ikad zamišljalji da je moguće. Budite darežljivi prema ljudima iz vaše okoline i to će koristiti svima.

DEVICA

Ogromna količina pozitivne energija je u vazduhu danas, dovoljna je samo jedna iskra da je zapali i da se ta enegija oslobodi. Znajte u kom pravcu ste se zaputili i koji su vam ciljevi pre nego što zapalite tu iskru. Efekat koji ćete izazvati, osetiće se u narednim periodima i može uticati na odluke drugih. Možda postoji problem koji se više ne može ignorisati.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4