DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. novembar: Rak uživa u toplini ljubavi, Lav mora priznati šta oseća, Ovan u emotivnoj dilemi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. novembar: Rak uživa u toplini ljubavi, Lav mora priznati šta oseća, Ovan u emotivnoj dilemi…

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Trenutni planetarni poredak favorizuje otvorene razgovore i razjašnjenje svih nejasnih situacija. Ukoliko možete sa distance da pogledate stvari, veoma brzo ćete naći pravi uzrok vaših problema i nesuglasica. Ako ste, pak, i vi i vaš partner zaslepljeni intenzivnim emocijama, postaje vam komplikovano da vodite konstruktivne razgovore i radite na rešenju.

ŠKORPIJA

Ukoliko je vaše voljeno biće danas neraspoloženo, najverovatnije nije do vas, već zbog aktuelnog položaja planeta. Partner će odbijati većinu vaših predloga, a da ni sam neće znati uzrok ovakvom ponašanju. Pokušajte da budete nenametljivi. Uskoro se sve vraća u normalu, te stoga zaboravite na insistiranje.

STRELAC

Veoma vam je teško da iskažete vaša prava osećanja ili da predložite nešto vašem voljenom biću. Problem najverovatnije leži u strahu od odbijanja. Ne razmišljajte previše i ne pravite razna scenarija u svojoj glavi. Koliko vam se činilo teško, u vašem slučaju je najbolji otvoren, direktan pristup. Na ovaj način, saznaćete sve što vas zanima i videti da razlog za brigu zapravo nije ni postojao.
nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4