DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. novembar: Rak uživa u toplini ljubavi, Lav mora priznati šta oseća, Ovan u emotivnoj dilemi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. novembar: Rak uživa u toplini ljubavi, Lav mora priznati šta oseća, Ovan u emotivnoj dilemi…

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Ukoliko je vaš partnerski odnos krenuo nekim putem koji vi baš i ne favorizujete, potrudite se da koliko još danas o ovome porazgovarate. Sa druge strane, ako već izvesno vreme osećate zasićenje i smatrate da je došlo vreme rastanku, nema razloga da se zbog bilo koga žrtvujete. Suočite se sa istinom i učinite sve što smatrate da je potrebno. Što pre, tim bolje.

VODOLIJA

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug. Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

RIBE

Niste raspoloženi za socijalizaciju, što vam inače uopšte nije svojstveno. Razlog ovome može ležati u partneru ili potencijalnoj simpatiji koja kao da vas ovih dana uopšte ne primećuje. Ne dozvolite da vas ovo opterećuje i čini neraspoloženim. Nije smak sveta. Pokrenite se i izađite među svet, jer vam je zaista malo potrebno da vam se vrati osmeh na lice.

Stranice: 1 2 3 4