Vodolija u NOVOJ vezi, Ovan MAGNET za suprotan pol, a Jedan Znak će upoznati svoju SUĐENU ljubav… Evo šta vam predviđa NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP!

Vodolija u NOVOJ vezi, Ovan MAGNET za suprotan pol, a Jedan Znak će upoznati svoju SUĐENU ljubav… Evo šta vam predviđa NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP!

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

LAV

Slobodni Lavovi bi na jedno pet strana ako je to moguće. Malo biste da se „kontaktirate“ sa bivšim emotivnim partnerom, malo biste (čitaj – mnogo biste) da flertujete, malo biste da se tako čačkate sa nekim zanimljivim ljudima koji su zauzeti i sa kojima imate solidnu razliku u godinama, malo biste da ludujete i da se ne obavezujete….a malo biste i da budete u povremenim „šemama“. Na koju ćete se stranu zaista i odlučiti i usmeriti svoju potpunu pažnju, to je već veliko pitanje i zavisi samo od vas. U svakom slučaju – vama je dobro. A to i jeste najbitnije, zar ne?

 

Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama u jednoj su neobičnoj situaciji ove nedelje. Odnos sa partnerom je korektan, i problem ne leži u tome. Suština je da se vama dopao još neko i da vas ta osoba zaista privlači, često o njoj razmišljate i tako biste se rado upustili u nešto što je zabranjeno, slatko, tajno….Da li ćete to uraditi ili ne, ja to već ne znam….ali ako vam tako nešto padne na pamet da sprovedete u delo – nemojte posle da se žalite i kukate kada krenu problemi….

 

 

DEVICA

Slobodnim Devicama ljubav trenutno nije ni na kraj pameti. Prosto ne znate šta se dešava sa vama – ništa vas ne ispunjava, ništa vam ne donosi zadovoljstvo, voleli biste da imate nekog pored sebe, ali to samo ostaje na nivou razmišljanja, dok u realnom životu – samo imate kontakte sa prijateljima i možda razmenite po koju poruku sa nekim od bivših partnera. Iskreno rečeno – ni ovo poslednje vam ne predstavlja ništa posebno. Mnogi od vas će praviti retrospektivu svog ljubavnog života, analizirati dešavanja….i nadati se da ulaze u neke bolje i podsticajnije dane.

 

Device u emotivnim vezama i bračnim zajednicama svesno ili nesvesno izbegavaće neke veće kontakte sa voljenom osobom. Izgovaraćete se zauzetošću i gomilom obaveza, dok vam je u stvari potrebno da se malo od svega odmorite i rasteretite. Partneru se ova situacija baš i neće dopasti i sigurno je da će se maksimalno truditi da vas iščačka i podstakne, što će doneti vrlo promenljive rezultate. Sve u svemu – ova sedmica vam je ništa posebno….

 

 

VAGA

Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, toliko intenzivno razmišljate o nekom, da već počinje glava da vas boli od toga. U svojim mislima stvarate najraznovrsnije scenarije, živite u snovima ono čemu se nadate na javi. No, drage moje i dragi moji – neće to ostati baš samo na mentalnom nivou, ne ne….Tokom ove nedelje predmet vašeg interesovanja, to jest osoba za kojom vam srce izgore i misli bukte od strasti, počeće da se aktivira prema vama. Pozornica se sprema za jednu burnu ljubavnu vezu….pa i ako bude tajna, šta onda….

 

U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama ova nedelja je totalno nestabilna. Da se razumemo, neće biti svađa niti problema, stvar je u tome da ćete se vi boriti sa sopstvenim razmišljanjima i biti nesigurni šta zaista želite od odnosa u kojem ste…i da li ga više uopšte želite. Osim toga, možete početi da vrlo ozbiljno flertujete sa nekim „sa strane“. Šta sad, i to je za ljude…

 

ŠKORPIJA

Ukoliko ste slobodni, a ovih dana se spremate na putovanje, itekako je moguće da će neko „tamo daleko“ privući vašu pažnju i učiniti da se zaljubite „do koske“….makar na neko vreme. Generalno gledano – usamljeni pripadnici ovog znaka vrlo intenzivno razmišljaju o jednoj osobi, i prave planove kako da pokrenu dešavanja. Evidentno je da je i druga strana zainteresovana, ali kao da se iz nekog razloga ustručava da se više aktivira prema vama. No, i ovo će se srediti, samo je potrebno strpljenje, a vi ga sada imate.

 

Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama nesigurni su kada su njihova partnerstva u pitanju. Čini vam se da se voljena osoba nekako raspustila, da premalo vremena provodi sa vama i budnim okom ćete pratiti sve ono što se dešava. Nemojte krenuti u neka optužbe o prevari na račun partnera, jer je pitanje da li sada realno sagledavate situaciju, a itekako je moguće da ste sve preuveličali. Pustite da ova nestabilna nedelja prođe bez opterećenja….

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3