Vodolija u NOVOJ vezi, Ovan MAGNET za suprotan pol, a Jedan Znak će upoznati svoju SUĐENU ljubav… Evo šta vam predviđa NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP!

Vodolija u NOVOJ vezi, Ovan MAGNET za suprotan pol, a Jedan Znak će upoznati svoju SUĐENU ljubav… Evo šta vam predviđa NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP!

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

STRELAC

Sve intenzivniji kontakt slobodnih Srelčeva sa osobom iz njihove prošlosti prisutan je tokom ove nedelje. Čak i ako ste fizički udaljeni jedno od drugog, razmenjujete poruke i često mislite jedno na drugo. Koliko vidim, moguće je u nekoj skorijoj budućnosti da obnovite čak i emotivnu priču….a za dalje ćemo videti. Ako vas ne muči ništa što je vezano za bivše emotivne partnere, ukoliko ste „mladi i ludi“ i željni avanture – doći ćete u kontakt sa osobom koja će vas u potpunosti probuditi. No, nemojte biti sigurni da će ovo ostati samo na nivou letnjeg flerta….moguće je da ova priča i potraje i postane ozbiljna.

 

Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove sedmice funkcionišu vrlo promenljivo sa partnerom. Skokovito raspoloženje i vas i voljene osobe, čas se volite, čas ne možete očima da se vidite. Jedino čega neće biti jeste mir, opuštenost i balans na iole duže staze….

 

 

JARAC

Mesec jeste početkom ove sedmice u vašem polju ljubavi i životnih zadovoljstava, ali je u svojoj poslednjoj četvrti, pa ukoliko ste slobodni – sada ni ne bi bio pravi trenutak da otpočnete neku emotivnu priču. No, ova vam pozicija Meseca može doneti da vam se neko zaista dopadne i da počnu da se dešavaju zanimljive situacije između vas i ove osobe. Obzirom na to da vam je Venera u polju partnerstava, od ovog bi se zanimljivog početka mogla napraviti i jedna fina ljubavna pričica. Ne žurite, pustite da se stvari dešavaju same od sebe, jer vam sada idu na ruku.

 

U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama dolaziće do nekih promenljivih raspoloženja i vas i partnera tokom ove nedelje, ali generalno gledano – ove situacije neće pokvariti vaš odnos, koji je sada dovoljno čvrst i stabilan. Samo biste mogli malo da smanjite ljubomoru i pritisak, i sve bi trebalo da bude u redu.

 

 

VODOLIJA

Ukoliko ste slobodni, ulazite u „jake“ dane, dane koji donose pokretanje priče koja vas neizmerno interesuje. Da se razumemo, ovo neće biti stabilna priča i ako očekujete bajku, nećete je dobiti. Ali, ovo može biti priča koja će promeniti vaš život i koja će vam u nekom narednom periodu donositi da se ponovo osećate živo, ekstatično, neizmerno srećno. A šta će biti dalje – to neka za sada ostane skriveno. Jedino što mogu da vam kažem jeste da je priča u koju ćete ući nešto neuobičajeno, nešto što do sada niste iskusili….veza u kojoj će biti potrebno mnogo slobode i vama i drugoj strani….

 

U vašim emotivnim i bračnim relacijama – tlo se smiruje nakon pomračenja Meseca u vašem znaku prethodne nedelje, koje je više nego sigurno donelo nestabilnost u odnosu sa partnerom. Sada pokušavate da se „pokrpite“ i da ispravljate ono što se ispraviti da. Kao što je bilo vreme da se svađate, sada je vreme da se mirite – pa izvolite. Manje tvrdoglavosti, više tolerancije, i uspećete da „ispeglate“ celu situaciju.

 

 

RIBE

Venera iz vašeg polja ljubavi tokom ove nedelje je u kvadratnom aspektu sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom. U prevodu – slobodne Ribe će se tako „udaviti“ u emocijama prema nekom, da prosto neće znati šta ih je snašlo. Ljubav će vas lupiti posred čela i samo ćete maštati, praviti velike planove, na javi sanjati o osobi koja vam je toliko uzburkala misli. Da se nešto konkretnije može desiti – ma može! Šta više, itekako je moguće da započnete neku emotivnu priču koja će trajati toliko koliko će trajati, ali će vam svakako doneti da budete više nego ispunjeni i zadovoljni. No, neće ovi aspekti ići samo na ovu stranu – kad dodamo retrogradnog Merkura u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, skontamo da će neke Ribe itekako potencirati na prošlosti. Ljubavna dešavanja sa bivšim partnerima će biti itekako prisutna.

 

U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama nema nekih većih problema tokom ove nedelje. Možda ćete se malo džapati oko novca ili oko dece, ali generalno gledano – sve će biti ok.

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3