KAKO UKROTITI VOLJENOG MUŠKARCA: Ponašaj se OVAKO i njegova ljubav prema tebi BIĆE VJEČNA

KAKO UKROTITI VOLJENOG MUŠKARCA: Ponašaj se OVAKO i njegova ljubav prema tebi BIĆE VJEČNA

12. prosinca 2018. 0 By Admin 1

6. NE POTIČETE GA DA GOVORI
Muškarci bi trebali naučiti kako govoriti. Kada oni šute, žena se osjeća neželjenom. Problem je u tome što muškarci vole planirati sami i ne raspravljaju o planovima sa ženom. Ako on kaže “Idem na posao kako bi za tri godine mogli kupiti kuću” onda će ga ona zdušno podržati. U očima muškarca, ako on živi s njom, dolazi kući i jede sve što mu ona skuha, to znači da je on voli. Ali žene to ne razumiju. Žene se uvijek pitaju “Što da zaključim kada me jedva i pogleda, dolazi kasno i spava u drugoj sobi?”. Kada o tome pitam muškarce, oni odgovore: “Sve je u redu. Pa s njom sam, zar ne?

Kako natjerati muškarca da shvati da mora pričati s vama?

Stvar je u tome da žene primjećuju detalje. Odnosno stvaraju glavnu sliku o tome što se događa temeljenu na komadićima. Muškarci uglavnom vide širu sliku. Kada žena nešto napravi i upita muškarca “Kako ti se čini?” u njegovoj glavi nastane eksplozija. On misli da ako ne kaže ispravnu stvar da će onda nastati rasprava. I zbog toga vam preporučujem jednu dobru igru. Kada vas muškarac zamoli da nešto napravite, recimo pita vas gdje mu je košulja ili da skuhate kavu, vi njemu odgovorite: “Reci mi tri riječi koje mi puno znače, pa ću ti onda skuhati kavu.”

Jer trebate se stvarno potruditi naučiti muškarca da s vama na taj način. Nakon nekog vremena počet će to raditi sam od sebe.

7. NE PREPOZNAJETE SVOJU LJEPOTU
Zašto žena provodi puno vremena ispred ogledala prije izlaska, uređujući se kako bi vani zgledala dobro, a kad je kod kuće to zanemaruje? Ženama je stalo što misle o njima drugi ljudi. Ponekad čak više cijene mišljenje drugih osoba koje govore njenom mužu kako ima lijepu ženu od komplimenata koje im daje sam muž.
To nije baš dobar stav. Mislim da se žena nikada ne bi trebala zapustiti.

kronervijesti

Stranice: 1 2 3