Lav očaran u LJUBAVI, Vaga ulazi u AVANTURU, Škorpija PUNA PARA, Devica između RAZUMA I SRCA… Evo šta vas očekuje u POSLEDNJOJ NEDELJI OVE GODINE!

Lav očaran u LJUBAVI, Vaga ulazi u AVANTURU, Škorpija PUNA PARA, Devica između RAZUMA I SRCA… Evo šta vas očekuje u POSLEDNJOJ NEDELJI OVE GODINE!

21. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

POSAO

Vage će snaći promene već na samom početku nedelje pa bi bilo dobro da se pripreme jer će cela nedelja biti jako naporna. Pokušajte za vikend napraviti plan rada.

LJUBAV

Oni koji su u vezi tražiće pažnju i ljubav od partnera i naići će na razumevanje ali vama kao da će sve to biti malo. Budite malo tolerantniji u ljubavi. Oni koji su sami mogli bi se krajem nedelje upustiti u jednu avanturu sa nekim koga će upoznati preko prijatelja.

ZDRAVLJE

Posvetite se malo vežbanju i fizičkoj kondiciji.

ŠKORPIJA

POSAO

Škorpije će imati zanimljivu nedelju na polju karijere a moguće su i neke nove saradnje ili čak i ponude za neki drugi posao. Krajem nedelje očekujte novčani dobitak.

LJUBAV

Škorpije koje su u vezi biće jako privržene partneru u narednoj nedelji. Osetićete se voljeno i volećete a vaš odnos će se jako produbiti i postati čvršći. Pripadnici znaka koji su sami trebali bi malo više da se aktiviraju i izađu među ljude gde mogu upoznati nekoga. Sve je do vas.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je opuštanje.

STRELAC

POSAO

Vi ćete imati totalnu zbrku na poslu u narednoj nedelji. Iako ste dosta aktivni nećete sve stizati jer će se obaveze nagomilati. nemojte posustajati, jedino tako ćete znati da ste dali sve od sebe.

LJUBAV

Oni u vezama biće jako mirni i želeće naredne nedelje dane da provode na miru sa osobom koju vole. I trebate malo odahnuti od svega i posvetiti se jedno drugom. Oni koji su sami imaće priliku da negde otputuju u toku nedelje. U subotu očekujte zanimljivu posetu ili poziv.

ZDRAVLJE

Zdravo se hranite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3