Lav očaran u LJUBAVI, Vaga ulazi u AVANTURU, Škorpija PUNA PARA, Devica između RAZUMA I SRCA… Evo šta vas očekuje u POSLEDNJOJ NEDELJI OVE GODINE!

Lav očaran u LJUBAVI, Vaga ulazi u AVANTURU, Škorpija PUNA PARA, Devica između RAZUMA I SRCA… Evo šta vas očekuje u POSLEDNJOJ NEDELJI OVE GODINE!

21. prosinca 2018. 0 By Admin 1

JARAC

POSAO

Mnogi Jarčevi će u narednoj nedelji moći da pokupe plodove svoga rada od silnog haosa koji ih je pratio do sada. Napokon ste uspeli da se organizujete i da radite bez smetnji i opušteno kako ste i zamišljali.

LJUBAV

U ljubavi će Jarčevi naići na smetnje u komunikaciji i priči sa partnerom, međutim kada je u pitanju bliskost tu neće biti problema. Oni koji su sami zavodiće. Pojaviće se neko ko će vam biti jako privačan pa ćete se baciti u akciju.

ZDRAVLJE

Posvetite više vremena sebi.

VODOLIJA

POSAO

Vodolije će biti jako aktivne cele nedelje ali i jako zadovoljne radom i trudom koji su uložili. Imate na umu da ostvarite određene ciljev i ne nameravate da odustanete od toga.

LJUBAV

Oni u vezama trebali bi malo osvežiti svoju vezu jer će doći do maloh zahlađenja u odnosu sa partnerom. Razmislite koliko zaista vremena posvećujete osobi koju volite. Oni koji su sami imaće poprilično mirnu nedelju koju će provoditi sa porodicom i prijateljima. U petak očekujte poziv na jedan događaj.

ZDRAVLJE

Previše se zamarate svim i svačim. Odmorite misli.

RIBE

POSAO

Jako je važno da pokažete umeće i sposobnost za timski rad jer će to biti ključno zbog posla koji trenutno obavljate. Nemojte biti tvrdoglavi, već poslušajte savet.

LJUBAV

Ribe u vezama biće emotivne i pokazivaće ljubav prema partneru više nego inače. Očekuje vas mirna nedelja ispunjena lepim danima i malim radostima. Pripadnici znaka koji su sami imaće od srede zanimljiva dešavanja u ljubavi. Neko će da vam ponudi tajnu vezu.

ZDRAVLJE

Poboljšajte komunikaciju sa ljudima.

Stranice: 1 2 3